Tribuna
PNL
Pleşca, împrumutat la FC Botoşani
Cosmin PRIŞCĂ
1996 vizualizari
Pleşca, împrumutat la FC Botoşani
Portarul care se află sub contract cu Gaz Metan până în vara lui 2017 va juca, în acest sezon, cu echipa moldavă în Europa League. El ar putea reveni la Mediaş în orice moment.

După Dan Roman, un alt fotbalist din lotul folosit în sezonul trecut de Gaz Metan ajunge la FC Botoşani. Portarul Răzvan Pleşca a fost împrumutat formaţiei care evoluează în preliminariile Europa League, dar el ar putea reveni la Gaz Metan în orice moment, dacă medieşenii vor avea nevoie de serviciile sale. Pleşca a plecat deja în Austria, unde FC Botoşani se află într-un stagiu de pregătire.

"Pot să mă întorc oricând, dacă este nevoie de mine la Mediaş. Sper ca Gaz Metan să rămână în Liga I. Din nefericire,, în momentul de faţă la Mediaş e o stare de incertitudine, nici măcar nu se ştie când se va reuni echipa. Cei de la Botoşani m-au dorit, iar cluburile s-au înţeles pentru acest împrumut", a declarat Pleşca.

Răzvan Pleşca se află sub contract cu gaz Metan până în vara anului 2017 după ce, în urmă cu câteva săptămâni, îşi prelungise înţelegerea pe încă un an.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica