Tribuna
PNL
Liga I / Gaz Metan - ACS Poli Timişoara
Mulţi absenţi
Cosmin PRIŞCĂ
460 vizualizari
Mulţi absenţi
Încă de la primul meci oficial antrenorul Cristi Dulca are bătăi de cap în alcătuirea primului "unsprezece". Trei jucători sunt suspendaţi, iar alţii 3 au problem de ordin medical.
Tehnicianul Gazului Metan, Cristi Dulca, are mai mulţi jucători accidentaţi şi suspendaţi pentru meciul cu ACS Poli, din această seară. Dan Roman şi portarul Milos Buchta ies din calcule o perioadă mai mare de timp, din cauza accidentărilor, în vreme ce Jordan Robertson se recuperează după o problemă medicală acasă, în Mare Britanie. Acestora li se adaugă alţi 3 jucători care vor sta în această seară, din cauza cumului de cartonaşe galbene. Este vorba despre Radu Zaharia, Alex Munteanu şi brazilianul Vitinho. Cu toate acestea, se pare că Dulca va opta pe o formulă de start în care să nu se regăsească niciunul dintre jucătorii transferaţi în această iarnă. Jasmin Trtovac are mari şanse să evolueze în flancul drept al defensivei, iar în faţa apărării vor juca, mai mult ca sigur, la fel ca şi în majoritatea meciurilor din tur, Cristi Todea şi Aymen Tahar. În ceea ce priveşte postul de vârf împins, pe acesta ar putea juca, de data aceasta, iordanianul Thaer Bawab
"Unsprezecele" de start al Gazului Metan pentru acest meci ar putea fi Pleşca - Trtovac, Frăsinescu, Muth, Buzean - Todea, Aymen Tahar - R. Avram, Fl. Dan, C. Petre - Bawab.
Partida dintre Gaz Metan şi ACS Poli Timişoara are loc în această seară, de la ora 20:30, fiind transmisă în direct de Digi Sport 1.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica