Tribuna
PNL
Mulţescu mai vrea un atacant
Cosmin PRIŞCĂ
658 vizualizari
Mulţescu mai vrea un atacant
Tehnicianul grupării medieşene mai caută un vârf de atac. Gaziştii s-au întors aseară din cantonamentul din Antalya.
Antenorul Gazului Metan, Gigi Mulţescu, a declarat, aseară, la revenirea în ţară a medieşenilor din cantonamentul din Antalya, că mai are nevoie de un vârf de atac în lot. Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de decizia federalilor de a începe campionatul mai devreme, lucru care i-a cam dat planurile peste cap.
“Hotărârile Ligii, pe undeva, ne-au forţat limitele şi ne-au dat programul peste cap. Am pierdut 9 zile din pregătire şi de aceea a trebuit să încărcăm mai mult. Această decizie a apărut înaintea jocurilor cu Pohang şi cu cehii. Nu a fost întâmplător că am pierdut aceste amicale, pentru că era o oboseală avansată la nivelul lotului. Nu am avut ce face, pentru că a trebuit să încărcăm din punct de vedere fizic, pentru a fi în regulă în campionat. Am sacrificat aceste meciuri de pregătire, ca rezultat. E bine totuşi că adversarii ne-au forţat limitele din punct de vedere fizic şi chiar tehnico-tactic, pentru că au fost echipe foarte puternice şi am putut să ne comparăm cu ele. Ne mai trebuie un atacant. Din nefericire, încă nu am reuşit să rezolvăm această problemă, care e stringentă”, a afirmat tehnicianul Gazului Metan.
Jucătorii grupării medieşene au încheiat, ieri, al doilea stagiu de pregătire centralizată, care s-a desfăşurat în staţiunea turcă Belek. Gaziştii au revenit în ţară aseară şi au primit liber până mâine din partea tehnicianului Gheorghe Mulţescu.

 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica