Marin Barbu">
Tribuna
PNL
"Magiun": "Ne-am bătut singuri"
Ovidiu BOICA
481 vizualizari

Antrenorul formaţiei vizitatoare, Marin Barbu, a afişat o mină extrem de dezamăgită la conferinţa de presă de după jocul cu Gaz Metan. "Magiun", cum este cunoscut în lumea fotbalului românesc tehnicianul, consideră că echipa sa s-a bătut singură şi i-a ameninţat pe unii jucători că vor deveni rezerve, în urma evoluţiei de vineri seara.
"Consider că ne-am bătut singuri. Ne-am bătut joc de munca depusă în prima repriză, una pe care, după părerea mea, am dominat-o. Am luat două goluri din faze care pur şi simplu nu anunţau nimic. Este inadmisibil la acest nivel să adormi la astfel de faze şi să te coste două goluri. Cred că jocul s-a decis în prima repriză, în care şi noi am avut câteva ocazii de gol, poate mai mari decât cele ale gazului Metan. Mă refer la cele ale lui Tembo, Budescu şi Ivanovski. Normal că ne aşteptam la mai mult şi zic că meritam mai mult. În a doua repriză a fost un joc pe contre. Păcat că am înscris prea târziu. Poate puteam face mai multe acţiuni de genul celei de la gol. (...) Au fost greşeli mari în defensivă, la fel ca şi în meciurile cu "U" Cluj. Dar, poate pe unii îi va costa postul de titular şi vor sta lângă mine pe bancă", a declarat Barbu.

Demis după doar un meci

Antrenorul Marin Barbu a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu, sâmbătă, după doar un meci pe banca acestei formaţii. "Domnul Vamă (n.a. Dinu Gheorghe) mi-a spus că între mine şi Astra colaborarea a încetat. Sincer, sunt total dezamăgit, nu ştiu de ce m-au mai pus să conduc echipa asta. Într-o săptămână nu puteam face minuni. Personal, am simţit că domnul Dinu nu m-a dorit de la început, dar asta este viaţa. Suntem bărbaţi şi mergem înainte", a declarat Marin Barbu pentru ProSport.
Marin Barbu preluase conducerea tehnică a echipei Astra la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost demis Valentin Sinescu.
Noul tehnician al formaţiei din Giurgiu este Daniel Isailă.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica