Tribuna
PNL
În Antalya, tot la Adora
Cosmin PRIŞCĂ
778 vizualizari
În Antalya, tot la Adora
Medieşenii se află, de sâmbătă dimineaţa, în localitatea Belek din Antalya, unde vor rămâne vreme de două săptămâni. Gazul Metan va susţine 7 meciuri de verificare pe tărâm turcesc.
Începând de sâmbătă, gaziştii medieşeni sunt, timp de două săptămâni, în cel de-al doilea cantonament al iernii, în staţiunea turcă Belek, din Antalya. Gaziştii revin, la un an distanţă, în Turcia, cazându-se tot la Hotelul Adora Golf Resort, un stabiliment cotat la 5 stele, amplasat în centrul turistic al localităţii Belek, una situată la 5 kilometri de oraşul Kadryie şi 29 de Aeroportul "Antalya Havalimani".
Situat pe malul Mării Mediterane, Hotelul Adora Golf Resort dispune de 500 de camere, fiind dotat cu piscine interioare şi în exterior, sală de fitness, saună, dar şi cu alte facilităţi, printre care se numără celebrele băi turceşti sau cele cu aburi. De asemenea, complexul hotelier dispune de mai multe terenuri de joc sau de antrenament, toate la dimensiunile standard şi echipate cu instalaţie de nocturnă.
"Am decis să mergem acolo în fiecare iarnă pentru că respectivul complex ne oferă toate condiţiile de care avem nevoie", a precizat preşedintele clubului medieşean, Ioan Horoba.

Astăzi, primul amical
Gazul Metan va susţine, astăzi, primul meci de verificare din cantonamentul din Antalya. Jucătorii lui Gigi Mulţescu vor întâlni echipa rusă FK Şinnik Jaroslav, din eşalonul secund.
Programul celorlalte amicale ale medieşenilor din Antalya este următorul:
6 februarie - cu Petrotest (Rusia);
8 februarie - cu FC Ujpest (Ungaria);
10 februarie - FC Pohang (Coreea de Sud);
12 februarie - FC Slovacko (Cehia);
13 februarie - FC Bihor Oradea (România);
14 februarie - Slavia Mozir (Belarus).







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica