Tribuna
PNL
Costin Gheorghe şi Vali Negru vorbesc despre Mulţescu
"Îi place stilul ofensiv”
Cosmin PRIŞCĂ
1210 vizualizari
Doi dintre componenţii Gazului Metan au lucrat, în trecut, cu noul antrenor, Gigi Mulţescu, despre care au numai cuvinte de laudă.
Tehnicianul Gheorghe Mulţescu, instalat săptămâna trecută la conducerea tehnică a Gazului Metan, nu reprezintă o necunoscută pentru doi dintre fotbaliştii medieşeni, Costin Gheorghe şi Valentin Negru.
Mijlocaşul Costin Gheorghe a debutat sub comanda lui Mulţescu în Liga I. S-a întâmplat într-un meci pe care Sportul studenţesc l-a jucat împotriva celor de la Farul Constanţa, în martie 2006. Avea 17 ani şi două luni, iar până atunci evoluase doar la grupele de juniori ale clubului din Regie. Fratele celebrei cântăreţe Elena Gheorghe a vorbit în termeni laudativi despre noul tehnician al grupării medieşene: “Este un antrenor foarte tipicar, vă spun sincer, nu spun asta pentru că voi avea ocazia să lucrez cu dânsul din nou. 24 de ore ar fi în stare să stea la teren, îi place fotbalul ceva de speriat. Pe mine m-a luat la Sportul studenţesc direct de la juniori şi m-a promovat în prima ligă. Îi plac stilul ofensiv şi jocul combinativ în faţa porţii adversarului. Vrea doar verticalizare, nu-i plac mingile întoarse în spate. Niciodată nu adoptă un stil defensiv, chiar dacă joacă împotriva echipelor mari. Este foarte apropiat de jucători şi chiar ne-a spus că telefonul său este deschis în orice moment avem vreo problemă, chiar şi noaptea târziu”.
Cu toate că se cunoaşte cu Gigi Mulţescu de câţiva ani, mijlocaşul Gazului Metan este convins că tehnicianul nu va face nicio concesie în ceea ce îl priveşte. “La dânsul joacă doar cei care merită, nu joacă numele. Nimeni nu este titular dinainte. Îmi aduc aminte că, pe vremea în care antrena Jiul Petroşani, unul dintre portari era fiul său, însă erau meciuri în care nu îl titulariza”, a mai adăugat Costin Gheorghe.
Vali Negru, colegul său din linia mediană, a avut ocazia de a fi antrenat de Mulţescu la Sportul, în urmă cu 12 ani, dar şi la Petrolul, în ediţia precedentă de campionat. Negru a rămas cu amintiri plăcute din acea perioadă: “Domnul Mulţescu este un antrenor căruia îi place să atace. Îşi face singur echipa şi nu lasă pe nimeni să intervină. Pe unde a activat ca antrenor, a reuşit să facă treabă bună. A salvat Petrolul când nimeni nu se aştepta, iar cu Astra a ajuns până pe poziţia secundă în Liga I. Îmi doresc ca şi Gaz Metan să aibă parte de un parcurs cât mai bun cu domnul Mulţescu pe bancă. Sunt convins că va reuşi acest lucru, deoarece pe unde a lucrat, a făcut numai lucruri bune. Îmi aduc aminte că, la Petrolul, ne zicea tot timpul că nu vom mai pierde niciun joc până la finalul campionatului. Doar Steaua, în Ghencea, a reuşit să ne învingă”, a afirmat Vali Negru.






 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica