Tribuna
PNL
Dulca: "Vom trata altfel debutul sezonului"
Cosmin PRIŞCĂ
526 vizualizari
Dulca:
Tehnicianul Gazului Metan susţine că nu va mai repeta greşeala din debutul sezonului precedent, când şi-a făcut planuri că, din primele 3 meciuri, toate cu echipe venite din "B", va lua maximum de puncte. Dulca a vorbit, în exclusivitate pentru cititorii săptămânalului Tribuna Sporturilor, despre programul echipe, în campionat, dar şi despre jucătorii transferaţi în această vară.
- Ce concluzii se desprind după stagiul de pregătire de la Mediaş?
- A fost o perioadă în care ne-am axat în special pe pregătirea fizică, urmărind să punem la punct această latură. În momentul în care ne aflăm acum cu pregătirea, latura fizică este cea mai importantă. De asemenea, am urmărit că fotbaliştii care au venit să se acomodeze şi să se integreze în echipă, să înţeleagă ceea ce le cerem noi, cei din staff-ul tehnic. A fost un cantonament de 12 zile, care a inclus câte două antrenamente pe zi, la care s-au adăugat şi două meciuri amicale, cu ASA şi Pandurii.
- Ce urmează?
- Până joi vom rămâne la Mediaş, apoi ne deplasăm pentru un amical la Cluj, cu CFR, după care vom pleca în Ungaria, la Debrecen, unde vom disputa alte două meciuri de verificare. Ne vom întoarce pe 15 iulie în ţară, după care vom aştepta primul meci oficial, cel cu Pandurii, din Cupa Ligii.
- Gaz Metan a transferat mai mulţi jucători, în această vară. Cum îi caracterizaţi, în câteva cuvinte?
- Cum Zaharia va fi apt abia peste vreo două luni, a trebuit să ne gândim la o soluţie pentru postul de fundaş drepta, asltfel că ne-am oprit la varianta Creţu, de la Chiajna. Pe Enescu, fotbalist care a jucat în majoritatea jocurilor, sezonul trecut, şi pe Buziuc îi cunoşteam de la Vaslui, iar Târnovan cred că ne poate ajuta pentru că are reale calităţi de vârf de atac. Să nu uităm că, până în momentul în care îşi va reveni Roman, în atac îl avem doar pe Vitinho. Apoi, pentru postul de fundaş central am optat pentru Ahmed Mujdragic întrucât îi aveam doar pe Sergiu Muth şi Florin Ilie, după plecarea lui Frăsinescu. Zilele următoare este foarte posibil să semneze şi Lorand Szilagyi, un fundaş stânga care a evoluat la Tg. Mureş. Mi-am dorit să ne acoperim şi postul de fundaş stânga, unde Buzean nu avea nicio dublură.
- Cum vi se pare programul Gazului Metan din noul sezon?
- Începem cu FC Botoşani, după care vom întâlni din nou echipe venite din eşalonul secund, pe Rapid, CSMS Iaşi şi Universitatea Craiova. Aceştia sunt adversarii noştri din primele 4 etape. Să nu uităm că Botoşaniul ne-a pus probleme sezonul trecut. Din cele două meciuri cu acesta am reuşit să obţinem doar un singur punct. Cu siguranţă vom trata altfel debutul de sezon. Să nu uităm că anul trecut ne-au lipsit 7 fotbalişti în primele 3 etape. Trebuie să fim concentraţi sută la sută la fiecare meci pentru că vor retrograda 6 formaţii, la finalul acestui campionat.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica