Tribuna
PNL
Dulca: "Sunt pierderi mari"
Cosmin PRIŞCĂ
616 vizualizari
Dulca:
Antrenorul Gazului Metan regretă despărţirea de doi dintre jucătorii care erau anunţaţi încă de pe acum printre titulari.
Cristi Dulca, noul antrenor al Gazului Metan, e de părere că plecările lui Eric de Oliveira şi Nicandro Breeveld la Pandurii Tg. Jiu au lăsat un gol în lotul echipei sale. Dulca speră ca, în cel mai scurt timp, lotul să fie completat cu alţi jucători. Altfel, tehnicianul s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire de la Debrecen şi spune că rezultatele din amicalele din Ungaria nu trebuie să îngrijoreze. Totodată, Dulca trage un semnal de alarmă, considerând că, deşi întâlnesc 3 nou-promovate în tot atâtea etape, în debutul noului sezon, jucătorii săi ar putea avea surprize.
- Cum a fost cel de-al doilea stagiu de pregătire, cel de la Debrecen? Sunteţi mulţumit?
- Să ştiţi că a fost o perioadă foarte bună de pregătire. Pot spune că sunt foarte mulţumit de modul cum s-au comportat jucătorii în acest cantonament. Am avut condiţii foarte bune în Ungaria. Am jucat 4 meciuri amicale, în care am încercat să rulez tot lotul, chiar dacă unii, cei mai tineri, au jucat mai puţine minute. Am încercat să-i introduc pe toţi, pentru a vedea pe cine ne putem baza în campionat.
- Aţi câştigat un singur meci din cele 4 disputate în Ungaria. Poate fi un motiv de îngrijorare?
- Normal că, pentru noi, contează şi rezultatele din jocurile amicale, însă să nu uitaţi că, în acest cantonament, jucătorii au avut câte două şedinţe de pregătire pe zi, care nu au fost deloc uşoare, iar asta s-a resimţit în meciurile amicale. Până la urmă, important este că am terminat stagiul de pregătire fără să avem vreun jucător accidentat.
- Cum v-aţi simţit la Cluj, în ultimul amical?
- A fost totul normal pentru mine, chiar dacă m-am simţit puţin neobişnuit. Asta este viaţa. Mă bucur pentru Universitatea că a rămas în Liga I, pentru că am muncit şi eu o perioadă pentru acest club.
- Cu câteva zile în urmă s-a stabilit programul turului noii ediţii de campionat. Cum vi se pare programul grupării medieşene?
- Aparent, poate părea un program uşor, însă nu va fi deloc aşa. Chiar dacă vom juca în primele 3 etape cu nou-promovate, va trebui să avem mare grijă, pentru că aceste formaţii vin în Liga I cu mult entuziasm şi dorinţă de afirmare. Cel mai important pentru noi este să avem atitudine şi să obţinem cât mai multe puncte.
- Cât contează plecările mijlocaşilor Eric şi Breeveld?
- Sunt pierderi mari pentru echipă, dar va trebui să ne descurcăm cu ce avem în lot. Cine ştie, poate o să le aducem repede înlocuitori!

 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA