Tribuna
PNL
Doi cehi la Mediaş
Cosmin PRIŞCĂ
674 vizualizari
Doi cehi la Mediaş
Fundaşul Michal Zeman şi atacantul Richard Veverka l-au convins pe antrenorul Gigi Mulţescu şi vor semna cu Gaz Metan.
După Octavian Drăghici şi Cojocnean, ambii de la "U" Cluj, Gazul Metan va transfera, în această iarnă, încă doi jucători. Fundaşul Michal Zeman (28 de ani) şi atacantul Richard Veverka (25 de ani), ambii din Cehia, l-au convins pe Gigi Mulţescu în amicalele din Antalya, astfel că tehnicianul s-a decis să-i păstreze. Cei doi au fost colegi de echipă la Usti Nad Labem, în liga secundă din ţara lor natală.
Zeman a evoluat în perioada 2009-2011 la Slovan Liberec, al cărei tricou l-a îmbrăcat în 11 meciuri, pentru ca apoi să ajungă la FK Usti Nad Labem, în liga secundă cehă, unde a bifat 13 partide. Atacantul Veverka şi-a început cariera la Teplice, în anul 2007, fiind apoi împrumutat la FK Usti Nad Labem, devenind unul dintre cei prolifici marcatori din liga secundă. În sezonul 2008-2009, a marcat 16 goluri în 38 de meciuri, iar un an mai târziu a înscris de 6 ori în 34 de jocuri oficiale.
În schimb, tehnicianul Mediaşului a renunţat să-l mai transfere pe internaţionalul muntenegrean Milan Purovici (27 de ani), de la Metalurg Zaporoje, după ce l-a testat în amicalul de vineri cu FC Ujpest.

Akaki Khubutia, în probe la echipa "Neamţului"
Internaţionalul georgian Akaki Khubutia a primit acceptul clubului medieşean să îşi caute echipă. Khubutia se află în probe la Mordovia Saransk, echipa lui Dorinel Munteanu, aflată în căutarea unui fundaş central. Dacă nu se va ajunge la un acord, georgianul ar urma să se reîntoarcă la Mediaş pentru ultimele 6 luni de contract.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica