Tribuna
PNL
Ciprian Petre: "În retur vom fi trataţi cu mai multă atenţie"
Cosmin PRIŞCĂ
559 vizualizari
Ciprian Petre:
Mijlocaşul e de părere că echipa din Mediaş va fi luată în serios de toate echipele din Liga I, în retur, după parcursul bun din prima jumătate a sezonului.
Ciprian Petre, unul dintre titularii de drept ai Gazului Metan în tur, susţine că echipa sa a demonstrat că este una de temut şi că, în restul de 15 etape ale sezonului, va fi tratată cu mult mai multă atenţie de adversari. Mijlocaşul a "spart gheaţa" în Antalya, înscriind primul său gol după "seceta" din campionat, şi speră ca, în retur, să îşi treacă mai des numele pe lista marcatorilor.
- "Cipri", mai ţii minte la câte cantonamente ai participat până acum?
- Le-am pierdut numărul. Vă daţi seama că nu joc fotbal de ieri, de astăzi, nu mai ştiu eu la câte cantonamente am luat parte. Nu este o perioadă plăcută pentru noi, fotbaliştii, pentru că suntem departe de casă, de cei dragi, dar cu siguranţă acesta stagiu ne va fi de folos în retur.
- Totul e OK?
- Da, avem condiţii de pregătire foarte bune aici, în Antalya. Nu ne lipseşte nimic. Tragem tare, pentru că ne aşteaptă un retur greu. Adversarii au văzut de ce suntem în stare şi cu siguranţă vor pregăti meciurile cu noi cu mult mai multă atenţie. Sperăm însă să avem un retur la fel de bun ca prima parte a sezonului şi să terminăm în obiectiv, locul 7.
- În primele două meciuri din Antalya aţi câştigat de fiecare dată cu 1-0. Cum şi s-au părut adversarii?
- Au fost două meciuri bune de pregătire, în care ne-am atins scopul. Încercăm tot timpul să mai corectăm câte ceva în jocul nostru, pentru că meciurile oficiale sunt aproape. Sper ca, în momentul jocului cu Poli Timişoara, să fim pregătiţi sută la sută să debutăm cu dreptul în 2014.
- Sunteţi la al doilea cantonament, după cel de la Mediaş aţi plecat direct în Antalya. Se simte oboseala?
- Normal că se adună oboseala, nu mai poţi să fii la fel de fresh ca la începutul pregătirilor, dar ne revenim noi până la primul meci oficial. Ne vom recăpăta forţa, prospeţimea, înainte să intrăm în teren cu Poli Timişoara. Cu siguranţă că şi rezultatele pozitive din amicale ne dau un moral bun, chiar dacă jocul nostru nu e tocmai cel aşteptat. Victoriile aduc însă victorii, nu?
- În acest sezon încă n-ai marcat, dar ai făcut-o în debutul jocului cu Bohemians Praga. Mai ştii cum să te bucuri la gol?
- (schiţează un zâmbet) De bucurat, găsesc eu vreun mod să mă bucur. Numai să înscriu mai des. M-am bucurat la fel ca atunci când dau o pasă de gol. Sper să avem cât mai multe momente de astea de bucurie în retur.
- Cum a fost cu Bohemians?
- Am profitat de o greşeală a unui fundaş şi l-am lobat pe portar.
- Zilele sunt numărate până la primul meci oficial de anul acesta. Un pronostic pentru retur?
- Cred că în tur am demonstrat că suntem o echipă solidă, iar de acum încolo cred că vom fi luaţi în serios de fiecare adversar. Ne dorim să ne îndeplinim obiectivul, şi anume clasarea în primele 7 echipe din Liga I.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica