Tribuna
PNL
Gaz Metan - Steaua 2-2
Ciprian Petre, dezamăgit de reacţia fanilor
Cosmin PRIŞCĂ
827 vizualizari
Ciprian Petre, dezamăgit de reacţia fanilor
Mijlocaşul Ciprian Petre s-a arătat supărat pentru că spectatorii au scandat pro-Steaua în finalul meciului.
Ciprian Petre a afirmat, la finalul confruntării cu echipa campioană, că medieşenii se pot mulţumi cu un punct, mai ales că au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 29, în faţa unei echipe de renume. În schimb, mijlocaşul a declarat că l-a întristat reacţia suporterilor din finalul confruntării când, în loc să-i încurajeze pe gazişti, au scandat pro-Steaua.
"Se poate spune că este bun şi acest punct, obţinut în condiţii extreme, contra Stelei, cea mai valoroasă echipă din Liga I, şi cu un om în minus mai bine de o repriză. Parcă am fi jucat în deplasare. Aşa am simţit noi, cei din teren, la un moment dat, pentru că aproape toţi spectatorii scandau numele Stelei. Ce ciudat! Le mulţumim totuşi fanilor care au crezut în noi şi care ne-au susţinut. Steaua a dovedit că este o echipă care are ritm şi pune sub presiune adversarul. După meci, antrenorul ne-a felicitat pentru dăruirea de care am dat dovadă în teren. Suntem pe un drum bun, nu am pierdut de 3 jocuri, iar pauza asta, de 3 săptămâni, sper să fie de bun augur pentru noi şi la reluarea campionatului să apară şi victoriile", a declarat Petre.

"Nu putem spune că eliminarea lui Robertson ne-a privat de o victorie, pentru că cine ştie cum ar fi decurs meciul dacă s-ar fi jucat în continuare 11 la 11".
Ciprian Petre
 




comentarii
2 comentarii

Cine sa scandeze pentru echipa tinuta din facturile la gaz... aia 80 de spectatori fideli care vin etapa de etapa la meci. Hai cu retrogradarea!
Eu, sibianul
26.08.2013 14:39
esti cu capu`sibian care aduni toti banii din judet la buget.gazul il platesti la eongaz sandibelule...pupati va in dos sasul liberal sa va faca echipa...
tu sibianul
26.08.2013 19:32
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica