Tribuna
PNL
Ce surprize îi pregăteşte Mulţescu Chiajnei
Ovidiu BOICA
637 vizualizari
Ce surprize îi pregăteşte Mulţescu Chiajnei
Antrenorul Gazului Metan e nevoit să schimbe aproape în totalitate linia mediană pentru meciul cu Concordia, din cauza accidentărilor şi suspendărilor.
Trei dintre titularii din partida cu FC Braşov, din runda precedentă, încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, vor lipsi din lotul Gazului Metan pentru meciul din această seară, cu Concordia Chiajna. Antrenorul Gigi Mulţescu nu se poate baza pe Valentin Negru, suspendat două etape după ce a fost eliminat la începutul reprizei secunde a meciului cu gruparea de sub Tîmpa, pentru o intrare grosolană la Iulică Popa, dar şi pe brazilianul Eric de Oliveira şi pe Aymen Tahar. Fotbalistul "cariocas" şi algerianul stau pentru cumul de "galbene". În plus, Sebastian Cojocnean va lipsi, de asemenea, după ce i-a recidivat o accidentare mai veche.
Fără aceştia, tehnicianul grupării medieşene este nevoit să regândească linia mediană. În centrul acesteia, la închidere, Mulţescu ar putea începe cu Nicandro Breeveld, revenit după o etapă de suspendare, şi cu Cristi Todea, iar în locul lui Eric ar putea fi coborât Thaer Bawab, iordanianul declarând nu o dată că se simte mai bine în spatele vârfurilor sau be bandă, decât vârf împins. În acest caz, în ofensivă ar putea fi titularizat brazilianul Vitinho, revenit după o lungă perioadă, accidentat fiind, sau chiar înaltul Dan Roman.

Se tem de dimensiunile terenului
Antrenorul Gazului Metan, Gigi Mulţescu, a dezvăluit, în obişnuita conferinţă de presă de dinaintea jocului cu Concordia, că acesta va fi un meci mai special datorită dimensiunilor reduse ale terenului. "Este încă un meci de 6 puncte. Ei joacă acasă, pe un teren special, cel mai mic teren din Liga I, la limita minimă. Aici veleităţile tehnico-tactice trec pe locul 2 şi stimulează contactele. Eu încerc să-i pregătesc pe jucători şi sub acest aspect. Campionatul este un maraton şi trebuie să-i facem faţă indiferent de ceea ce ne apare în faţă. Şi noi avem probleme de inconstanţă în randament, eficienţa are uneori de suferit. Trebuie să aleg nişte jucători care au ratat mai puţin. Avem nevoie de puncte, jucătorii trebuie să fie responsabili", a declarat Mulţescu.
Partida Concordia Chiajna - Gaz Metan se dispută astăzi, de la ora 19.00.

 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica