Tribuna
PNL
Buzean, încă 2 ani la Mediaş
Cosmin PRIŞCĂ
754 vizualizari
Buzean, încă 2 ani la Mediaş

Oficialii grupării medieşene au ajuns la un acord, vineri la prânz, cu fundaşul stânga Ionuţ Buzean. Cum angajamentul jucătorului născut la Mediaş expira pe 30 iunie, mai-marii Gazului Metan i-au propus o prelungire a contractului cu 2 ani, astfel că, cele două părţi înţelegându-se fără niciun fel de probleme.
“Am semnat prelungirea contractului cu încă 2 ani pentru că am vrut să rămân la Mediaş, să fiu alături de familie. Îmi doresc să fiu sănătos, să mă ferească Dumnezeu de accidentări, pentru a putea fi în teren la cât mai multe meciuri şi să pun umărul la atingerea obiectivului. Cred că o clasare în primele 7 echipe este realizabilă, întrucât avem un lot foarte bun şi un antrenor cu care comunicăm foarte bine, având în vedere că este apropiat de vârstă cu noi. Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri”, a afirmat medieşeanul.
În vârstă de 30 de ani, Buzean a rămas jucătorul cel mai vechi la formaţia medieşeană, după retragerea atacantului Claudiu Boaru, actualul director sportiv al gaziştilor. Cu o singură excepţie, când a jucat la Petrolul Ploieşti, în perioada 2001-2003, fundaşul stânga a îmbrăcat doar tricoul Gazului Metan, echipă pentru care a evoluat în 171 de partide.

 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA