Tribuna
PNL
BAC-ul îl costă pe "Bratone" 20.000 de euro!
BAC-ul îl costă pe
Directorul general al grupării Gaz metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că atacantul Florin Bratu va fi sancţionat cu 25 la sută din valoarea contractului pentru că nu s-a prezentat la reunirea echipei antrenate de Cristian Pustai, motivând că îşi dă Bacalaureatul.
Bacalaureatul îl costă scump pe vârful de atac al Gazului metan, Florin Bratu. Ioan Horoba, directorul general al grupării din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari, a declarat, în conferinţa de presă de vineri, că jucătorul va fi amendat cu un sfert din contract pentru că nu s-a prezentat la reunirea lotului, motivând că susţine examenul de BAC. "Bratu mi-a dat un telefon zilele trecute că el îşi dă Bacalaureatul. I-am zis: «Băiatule, tu trebuia să-l dai când era de dat, tu eşti jucător profesionist şi, din punctul nostru de vedere, nu respecţi regulamentul». Am demarat sancţionarea lui maximă şi să fie ratificată de Comisia de Disciplină, 25 la sută din valoarea totală a contractului lui pe un an de zile. Dar, eu sper să înţeleagă că nu mai putem continua împreună, că nu s-a adaptat la noi, am dat un rateu şi am un sentiment de nereuşită", a spus oficialul grupării medieşene.
Conform unor surse, valoarea amenzii aplicate lui Florin Bratu ar fi de circa 20.000 de euro.
Marţi, Pustai afirmase că Florin Bratu nu va intra în vederile sale pentru sezonul viitor. "Deocamdată Bratu nu a fost prezent ieri la reunire. El nu este în vederile mele pentru următorul sezon. Este într-adevăr sub contract, dar situaţia lui va fi probabil lămurită ulterior", a explicat Pustai.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica