Tribuna
PNL
Au început înscrierile pentru Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu
Ovidiu BOICA
339 vizualizari
Au început înscrierile pentru Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu
Deşi mai sunt două luni până la cea de-a treia ediţiei, organizatorii au deschis înscrierile. Numărul maxim al concurenţilor va fi de 150.
Organizatorii Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu au dat drumul înscrierilor pentru cea de-a treia ediţie, care se va desfăşura pe 1 februarie 2014, pe uan din pârtiile Arenei Platoş. Cei care doresc să participe la acest eveniment, devenit tradiţional în peisajul sporturilor de iarnă din zonă, sunt invitaţi să se grăbească să-şi rezerve un loc la linia de start, deoarece numărul maxim al concurenţilor va fi de 150. Înscrierea va fi făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuţi pe o listă de rezervă şi vor fi incluşi în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs, se arată într-un comunicat al organizatorilor.
Formularul de înscrieri poate fi găsit pe site-ul www.cupadeski.ro. Termenul limită de înscriere este 23 ianuarie 2014, ora 17:00.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica