Tribuna
PNL
13 cu ghinion pentru Bogdan Stanciu
Ovidiu BOICA
3661 vizualizari
13 cu ghinion pentru Bogdan Stanciu
Sportivul de la Kudokai Atlassib n-a rezistat nici o jumătate de minut în faţa lui Tadas Jonkus, în meciul de calificare pentru turneul final K-1 Max de la Tokyo.
O clipă de neatenţie l-a costat scump pe Bogdan "The Machine" Stanciu, sportivul de la Kudokai Atlassib, în meciul de calificare la categoria mijlocie pentru turneul final de K-1 Max disputat la Vilnius, în Lituania. Stanciu a căzut la podea după numai 13 secunde şi, deşi s-a ridicat şi a dat semne că poate continua lupta, a fost învins de Tadas Jonkus, un sportiv cu multă experienţă, dublu campion continental şi multiplu campion naţional al Lituaniei la Kickboxing şi Muay Thai. Meciul a început cu o tatonare obişnuită de ambele părţi. Într-o clipă de neatenţie, la un atac al lui Tadas cu un croşeu de stânga, Stanciu a lăsat garda jos şi a primit lovitura exact în bărbie. Deşi s-a ridicat la numărătoare, meciul nu a mai putut continua.
”Având în vedere situaţia în care se află sportul românesc, consider o mare performanţă să te califici pentru un asemenea turneu. Să nu uităm că circuitul K-1 Max este ca o Olimpiadă a Kickboxingului pentru categoria mijlocie. Adversarul lui Bogdan, Tadas Jonkus, este dublu campion european şi multiplu campion naţional al Lituaniei de Kickboxing şi Muay Thai. În sport, uneori eşti încercat de înfrângeri, pentru a simţi din ce "aluat" eşti făcut. În toamnă avem şansa unei revanşe. Până atunci, avem de luptat în Austria, pe 6 iunie, unde Bogdan va trebui să îl înfrunte pe un alt sportiv de calibru european, pe regulament de Muay Thai", a declarat antrenorul lui Bogdan Stanciu, Adrian Mihai, cel care mulţumeşte încă o dată celor care susţin performanţele clubului sibian Kudokai, şi anume Holdingului Atlassib, Direcţiei pentru Tineret şi Sport Sibiu şi firmei de nutriţie sportivă Natural Plus.
Gala de la Vilnius s-a desfăşurat în "Siemens Arena", în faţa a 8.000 de spectatori. Evenimentul a fost transmis în direct de 3 televiziuni din Lituania, iar Eurosport îl va difuza peste 3 săptămâni, în cadrul emisiunii Fight Club.


 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica