Tribuna
PNL
AC/DC album nou, fără Malcolm Young
AC/DC album nou, fără Malcolm Young
Celebra formație hardrock AC/DC a anunțat recent că va lansa un nou album la 1 decembrie, în Europa și o zi mai târziu în SUA, album ce va reprezenta primul produs discografic scos de formație fără chitaristul și membrul fondator Malcolm Young, care și-a încheiat cariera din motive de sănătate, transmite AFP, citată de Agerpres.
Pe albumul 'Rock or Bust', primul album AC/DC după o pauză de 6 ani, Malcolm Young este înlocuit la chitară ritmică de nepotul său, Stevie Young. Singurul membru din formula de început a formației a rămas fratele lui Malcolm, chitaristul Angus Young, de 59 de ani.
Formația AC/DC a anunțat în luna aprilie retragerea lui Malcolm Young, 61 de ani, din motive medicale. "Din nefericire situația lui nu s-a îmbunătățit și nu va reveni în formația' care va începe anul viitor un nou turneu mondial, conform unui comunicat al casei de discuri Columbia Records.
Acest nou album, ce a fost înregistrat la Vancouver, Canada, va cuprinde 11 piese. Produs de Brendan O'Brien și editat de Mike Fraser, el urmează LP-ului "Black Ice", produs discografic care s-a aflat pe prima poziție în clasamentele de specialitate din 31 de țări și s-a vândut în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume", conform Columbia Records.
Fondată în 1973 în Australia de frații Young, Malcolm și Angus, AC/DC a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume și este una dintre cele mai iubite și respectate trupe din istoria muzicii rock'n'roll.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica