Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Un leac universal - peştele
C. MIERLUŞCĂ
1053 vizualizari

Peştele este un aliment care se poate lua preventiv şi terapeutic cu o mare putere de a salva vieţi. Peştele are efect într-o serie de afecţiuni, precum: SIDA, curăţirea arterelor, hiperten­siune, artrită, cancer de colon, colesterol crescut, psoriazis, astm, diabet, lupus, reumatism, enterite, orbire, degenerare muscu­lară, cheaguri de sânge, glaucom, migrene, atacuri de apoplexie, cancer de sân, infarct, scleroză multiplă, colită ulceroasă.
Elementul principal cu efect benefic este uleiul de peşte, Omega 3, care cal­mează şi neutralizează toate procesele inflamatorii.
Acizii graşi Omega 3 se găsesc în organismul peş­te­lui marin de adâncime ca sardinele, tonul, macroul, somonul şi heringul. Înlo­cuitorul vegetal al uleiului de peşte se găseşte în uleiul din sămânţa de in, uleiul de ciuboţica cucului, nuci. Uleiurile de origine vegetală au o potenţă mai mică, la jumătate faţă de uleiul de peşte. Atât uleiul de peşte cât şi cel vegetal se găsesc şi sub formă de capsule. Numeroasele studii au dovedit că uleiul de peşte reduce mărimea tumorilor canceroase şi tendinţa lor de a se răspândi. În cancerul de colon apar efectele în două săptămâni. Femeile japo­neze suferă mai puţin de cancer de sân, dar când vin în Statele Unite suferă frec­vent de această afecţiune. Peştele conţine şi vitamina D, care şi-a dovedit şi ea efectele în această afecţiune.
Dacă nu mâncaţi peşte zilnic, atunci luaţi 6 grame de capsule cu ulei de peşte, care vor avea acelaşi efect. Peştele şi uleiul de peşte fac să dispară oboseala,  aduc energie în organism pentru un timp îndelungat.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica