Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Reţeta vinului pentru inimă
C. MIERLUŞCĂ
2431 vizualizari

Se iau 10 tulpini proaspete de pătrunjel, cu frunze cu tot şi se pun într-un litru de vin natural, la care se adaugă 1-2 linguri de oţet curat din vin. Se lasă totul să fiarbă la foc mic 10 minute (atenţie face spumă). După aceea, se mai adaugă 300 gr. de miere naturală de albine şi se lasă încă 4 minute să fiarbă uşor. Vinul fierbinte se filtrează şi se trage cât este fierbinte în sticle, care au fost clătite cu puţin alcool tare. Depunerile care se se formează nu dăunează şi pot fi băute şi ele fără probleme.
La această reţetă, fiecare în parte poate să decidă dacă să fiarbă mierea sau nu.
Se poate folosi vin roşu sau alb, numai să fie natural.
Se pot administra 1-3 linguri pe zi, sau ori de câte ori simţi înţepături la inimă. Se poate folosi şi în insuficienţă cardiacă. Cu timpul, inima se poate chiar însănătoşi.
Se cunosc rezultate uimitoare foarte bune, chiar şi în urma unei operaţii pe cord, după care s-a administrat vinul pentru inimă. După un tratament de 2 luni, durerile au dispărut.




comentarii
1 comentarii

Cu cat bei mai mult cu atat esti mai sanatos...
kie
18.04.2013 15:53
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica