Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Oase puternice şi articulaţii sănătoase
C. MIERLUŞCĂ
1354 vizualizari
Filozofia antică tibetană spune: "oasele puternice şi încheieturile flexibile ne asigură o viaţă lungă şi sănătoasă".

Starea oaselor şi articu­laţiilor este influenţată în primul rând de regimul ali­mentar şi de activitatea fizică pe care noi o întreprindem.
Întotdeauna se vor depune depozite toxice de sare pe oase şi încheieturi. Acestea ne limitează raza de mişcare şi cauzează o inflamaţie dureroasă care este reuma­tismul sau artrita.
Este necesară curăţarea periodică a oaselor şi înche­ieturilor.
O etapă de curăţare du+rează 3 zile, în care avem nevoie de 15 g de frunze de dafin.
Ziua 1 - Se mărunţesc 5 gra­me frunze de dafin (un pliculeţ) care se pun în 300 ml apă fiartă care se mai fierbe 5 minute. Totul se toarnă într-un termos şi se lasă 5 ore. Se strecoară şi se pune în alt termos pentru a se bea călduţ, înghiţituri mici la fiecare 15-20 minute, pe o perioadă de 12 ore. Nu se va bea niciodată întregul extract, deoarece se poate produce hemoragie.
Zilele 2 şi 3 - Se va continua ca în prima zi.
În timpul tratamentului nu se vor mânca carne, ouă, brânză, urdă etc. Astfel sunt eliminate sărurile şi nisipul, urina poate căpăta o culoare de la verde spre roşu deschis. Acesta fiind un fenomen natural. Terapia aceasta se face în două etape într-un interval de 7 zile şi se efectuează o dată pe an. Cea mai indicată perioadă este intervalul vară-toamnă. Vor dispărea durerile de articulaţii şi de coloană.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica