Tribuna
PNL
Medicina naturistă: Prevenirea îmbolnăvirilor de gripă
C. MIERLUŞCĂ
1239 vizualizari

Se iau 2-3 căţei de usturoi şi 50 ml apă fiartă. Se taie usturoiul mărunt, se toarnă apa fiartă peste el şi se lasă 1-2 ore, după care se trecoară. Se va păstra până la 2 zile în frigider. Se vor pune 2-3 picături în nas, o dată sau de două ori pe zi.
Pentru a vă proteja şi mai bine, atârnaţi de gât un mic săculeţ de bumbac cu usturoi tăiat mărunt. Pentru a vă proteja copiii de infecţii atârnaţi-le şi lor câte un săculeţ cu usturoi tăiat mărunt. Se va clăti gâtul în fiecare seară cu suc proaspăt de sfeclă amestecat cu o linguriţă de oţet de 3%.
Se va bea ceai fierbinte cu lămâie sau lapte cald cu miere cât de des puteţi.
Se vor pune tampoane de bumbac înmuiate în suc proaspăt de ceapă în nas câte 7 minute de 3-4 ori pe zi. Se va stoarce o ceapă într-un castron mic şi se va mirosi sucul timp de 2-3 minute de câteva ori pe zi.
Tăiaţi mărunt o căpăţână de usturoi şi amestecaţi cu o cantitate egală de miere, de preferinţă de tei. Luaţi câte o lingură înainte de culcare şi beţi puţină apă călduţă.
Tăiaţi mărunt o ceapă şi turnaţi o jumătate litru de lapte fiert peste ea şi păstraţi într-un loc călduros. Se va bea fierbinte, jumătate înainte de culcare şi jumătate dimineaţa.
Pentru a stimula transpiraţia turnaţi o cană de apă fiartă peste două linguri de zmeură uscată (sau 100 g de zmeură proaspătă). Lăsaţi să stea 10-15 minute şi apoi adăugaţi o lingură de miere şi amestecaţi bine.
Se va consuma cald înainte de culcare. Pentru tratarea răguşelii spălaţi câteva măsline şi ţineţi-le în gură puţin, una câte una, înghiţind saliva.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica