Tribuna
PNL
Medicina naturistă
C. MIERLUŞCĂ
1342 vizualizari

Mătasea de porumb elimină calculii renali

Mătasea de porumb ajută în afecţiunile renale, având efecte diuretice şi capacitatea de a reduce formarea pietrelor la rinichi şi a le elimina pe cele existente. Pentru tratarea cistitei şi a infecţiilor renale se indică 3-4 căni pe zi, având proprietăţi antimicrobiene, hipoglicemiante şi hipotensive. Se ia un litru de apă de izvor, care se dă într-un clocot, după care se adaugă o mână de mătase de porumb proaspătă sau uscată. Se lasă acoperit 5-10 minute, după care se strecoară. Se îndulceşte cu miere şi se bea ca atare. Cura poate dura 3 luni, apoi se face o pauză de o lună de zile şi tratamentul se poate repeta. În cazul litiazei renale, cura poate dura 6 luni, până la eliminarea completă a calculilor şi nisipului.

Porumbul dulce opreşte dezvoltarea celulelor canceroase

Porumbul conţine o substanţă asemănătoare cu betacarotenul, numită betacriptoxantină, care opreşte dezvoltarea celulelor canceroase. Cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că alimentele care au betacriptoxantină împiedică dezvoltarea celulelor canceroase, mai ales în cazul cancerului pulmonar.
Această substanţă face să crească imunitatea organismului, ajutând şi la întărirea oaselor afectate de osteoporoză.


Tratamentul cu boabe fierte de porumb este cel mai vechi leac de tratare a oaselor. Se fierbe porumbul de pe ştiulete timp de 2 ore în 2 litri de apă. Se lasă la răcit. Se scot boabele de porumb cu ajutorul unei palete pe o farfurie. Se consumă în cursul unei zile. Tratamentul durează 2 luni cu 10 zile pauză şi alte 2 luni de cură. Zeama rămasă de la fiertură se bea în loc de apă.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica