Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Influenţa paraziţilor asupra sănătăţii
C. MIERLUŞCĂ
1839 vizualizari

S-a constatat că organismul uman este colonizat de o serie de paraziţi care ne influenţează starea de sănătate. Numai că oamenii se împart în două categorii: oameni care se detoxifică de paraziţi şi oameni care nu se detoxifică. Cei din urmă pot să acumuleze o serie de boli.
După o serie de experimente cercetătoarea Hulda Regher Klark a ajuns la concluzia că bolile cu care se confruntă omenirea sunt produse de un anume parazit. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluţionare în cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer", carte pe care v-o recomandăm şi dvs.,chiar dacă nu aveţi cancer.
Cercetătoarea a descoperit că pacienţii bolnavi de cancer erau infestaţi cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat) şi care împreună cu alcoolul izopropilic produce cancerul. Alcoolul izopropilic se găseşte în majoritatea produselor cosmetice, apă, sucuri din comerţ, fixativ pentru păr, în produsele pentru bărbierit, cerealele prelucrate, diferite medicamente etc.
Există totuşi un program natural de eliminare a paraziţilor cu ajutorul a 3 plante: pelin - capsule sau ceai, cuişoare (se recomandă cuişoare întregi în locul capsulelor), tinctura de nucă neagră, americană. Aceste trei ingrediente, luate împreună, au calitatea să omoare majoritatea speciilor de paraziţi care-ţi colonizează corpul. Ingredientele se pot găsi la oricare magazin naturist. Tratamentul  durează 3 săptămâni. Vom reveni cu amănunte.




comentarii
1 comentarii

ar fi bine sa investigati mai aprofundat inainte de a publica timpenii de genul asta bazate pe articole din 2010 care au fost invalidate intre timp
cititor
21.04.2013 07:47
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica