Tribuna
Horoscop 21.09.2020
Horoscop 21.09.2020

BERBEC   Astăzi crezi că poţi uita vechile tale probleme şi să „începi o viaţă nouă”. Dar, eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită discuţiile în contradictoriu cu cei din jurul tău.

TAUR   O zi bogată în emoţii şi trăiri. Zâmbeşte, gândeşte-te şi nu da replica imediat! La serviciu şi acasă trebuie să găseşti nota potrivită în exprimarea dorinţelor tale. Nu insista prea mult!

GEMENI  Un horoscop ceva mai complex, cu multe aspecte, te îndeamna la mai multă discreţie şi la o anumita diplomaţie cu anturajul, dar mai ales cu colegii de la birou. Zâmbeşte şi taci din gură!

RAC   Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de la prima oră. Pe seară, programul tau obişnuit, timpul nu este un elastic pe care să-l întinzi!

LEU  Astăzi oscilezi între dorinţa să-i trimiţi pe toţi la dracu’ şi frica să pierzi ceva, poate locul de muncă. Până la urmă găseşti atitudinea eternă a marilor feline: pânda. Deci, pândeşte!

FECIOARĂ    Reuşeşti să găseşti balanţa între scopurile tale şi disimularea lor în activitatea zilnică. Trebuie să te ocupi de interesele tale discret, fără să te baţi cu pumnii în piept, ca King Kong!

BALANŢĂ  De azi intri într-o periodă aglomerată, depresivă, care nu e deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa ceri ajutor, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi speranţa!

SCORPION    Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi este cazul să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul potrivit!

SĂGETĂTOR  Astăzi ceva se întâmplă, pentru că primeşti o veste, pe care nu o mai aşteptai! Fii atent, poţi să uiţi un lucru important, surprins de evenimente sau cu gândul la rezolvarea unei probleme.

CAPRICORN   Toate drumurile sunt deschise! Dar, nu te grăbi, nu risca în promisiuni prea ambiţioase, astăzi trebuie să acţionezi cu seriozitatea caracteristică zodiei. Verifică înţelegerile stabilite.

 VĂRSĂTOR   Contactele, întâlnirile tale de astăzi, pot aduce rezultate frumoase în viitor. Pe plan sentimental, căldura sufletească şi investiţiile empatice făcute azi pot aduce armonie şi înţelegere.

PEŞTI   Ai oarecare simpatie pentru cineva din jurul tău. Nu confunda şi amesteca lucrurile, viaţa nu se derulează după cum vrei tu, ci după cum vrea ea! Nu-ţi investi dorinţele, mai aşteaptă!






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA