Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Fibromul uterin
C. MIERLUŞCĂ
2603 vizualizari

Fibromul uterin este o tumoră benignă care se dezvoltă lent, în masa musculară a uterului. Doctorul este cel care stabileşte diagnosticul corect.
În cazul acestei afecţiuni poate apărea un disconfort abdominal prin mărirea în volum a abdomenului. Complicaţiile fibromului uterin pot fi locale, manifestate prin hemoragie care generează anemie, complicaţii infecţioase. Pacienta trebuie să fie sub supraveghere medicală.
Cunoscutul doctor Doru Laza, cu studii alternative în Brazilia, recomandă cura cu sucuri de fructe şi zarzavaturi - 5-10 zile pe lună. Dieta vegetariană pe bază de alimente crude, după care se introduc treptat şi alimente prelucrate termic, în funcţie de toleranţa organismului. Recomandă cura cu pepene galben 1-2 zile pe săptămână.
Grâu încolţit 4 linguri pe zi, suc de orz verde 50 ml, de trei ori pe zi, suc de lămâie 100 ml de două ori pe zi, polen - o lingură dimineaţa, înainte de masă, mărar seminţe câte o linguriţă, de trei ori pe zi.
Tinctură de brânca ursului 60 de picături, de patru ori pe zi, tinctură de coada calului 30 picături, de trei ori pe zi, tinctură de coada şoricelului, lemn dulce (pulbere) 20 mg, de 5 ori pe zi. Nu se dă la hipertensivi.
Cura cu boabe de ienupăr, cura cu preparatul de aloe, cura cu preparatul enzimatic, cura cu preparatul de cătină (se administrează numai dimineaţa deoarece produce insomnie).
Se recomandă gimnastică fizică şi respiratorie câte 30 de minute pe zi, masaj general şi de reflexoterapie.
Articol scris la sugestia unei citittoare a ziarului Tribuna.




comentarii
1 comentarii

pentru o cititoare se scrie un articol?????
de ce nu trimiteti un e-mail sau scrisoare????
este mai ieftin si nu plictisiti cititorii tribunei.
dusman mierlusca
06.04.2013 09:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica