Tribuna
PNL
Medicina naturistă
Cum m-am tratat de boala Lyme (II)
C. MIERLUŞCĂ
1554 vizualizari

În zona muşcăturii de căpuşă, aveam dureri intermitente şi mai ales la frig. Treceau numai cu duşuri calde. Tratamentul durează 10-15 zile. Menţionez că toate cele 3 analize înainte de începerea tratamentului (Bucureşti şi Cluj) au fost pozitive, confirmând Boala Lyme.
S-a constat de către nemţi că apicultorii nu fac boala Lyme, iar locul înţepăturii de căpuşă se va trata cu o înţepătură de albine, care va anula toxicitatea transmisă de căpuşă. Am făcut timp de 8 săptămâni câte o şedinţă pe săptămână cu înţepături de albine (câte 5) pentru stimularea imunităţii. Ele au fost aplicate în zona înţepăturii.
Se recomandă multă mişcare în aer liber. Eu am făcut schi aproape săptămânal, fapt ce mi-a ajutat foarte mult. Am evitat aglomeraţia şi stresul. Am luat din când în când tinctură de genţiană câte o săptămână 10-15 picături, urmate de masă. Nu se ia mai mult deoarece conţine ambrozie. Se spune că există un medicament din Franţa numit Artemisinine care se dă în caz de malariei. Se bazează pe extras din pelin şi cat's claw (gheara pisicii).
Am urmărit şi tratamentul: terapia hyperbare care este foarte costisitor şi nu dă rezultatul scontat.
În Germania, în stadiu mai puţin avansat se dă tinctură de varga ciobanului (Dipsacus fullonum) Kardengewäcse (Wilde Karde).
În Grecia, oamenii, când ies în natură iau busuioc care, frecat în palme, se aplică pe zonele descoperite. Menţionez că acolo busuiocul creşte spontan.
Personal mi-am făcut un preparat din ulei de măsline, în care am picurat ulei esenţial de busuioc, cu care mă ung când ies în natură.
Reflexoterapia o continui şi azi şi sucul de lămâie cu bicarbonat.
Ne aflam în septembrie 2015 şi rezultatele, spre bucuria mea, au ieşit negative. Trebuie avut în vedere că atunci când începeţi un tratament cu uleiuri esenţiale, acestea să fie de foarte bună calitate.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica