Tribuna
PNL
Zi plină la Tribuna. De premii pentru cititori
Dumitru CHISELIŢĂ
1387 vizualizari
Zi plină la Tribuna. De premii pentru cititori
Da, exact ca în titlu. O zi plină la noi, la redacţia Tribunei. Pentru că, şi azi, la fel ca şi zilele trecute, ne-au trecut pragul cei care, graţie sorţilor şi a abo­namentelor pe care le-au făcut pe toată durata anului trecut la ziarul nostru, au fost răsplătiţi cu premii consistente din partea noastră. Ieri, cei cărora fidelitatea le-a fost răsplătită, au sosit din Sibiu şi din tot judeţul. Au primit televizoare color, aparatură electrocasnică şi abonamente pe un an la Tribuna.
Un televizor nou-nouţ a primit Ilie Udrea, din Ludoş, nr. 316. Este abonat al nostru din 1993,  iar acum, fidelitatea de 20 de ani alături de noi i-a fost răsplătită. Din paginile ziarului, pe care-l citeşte zilnic, preferă articolele de opinie şi cele referitoare la agricultură. Îi mulţumim că ne citeşte şi ne bucurăm că a câşti­gat acum şi ceva mai „palpabil” decât informaţiile zilnice. Tot un televizor color a câştigat domnul Simion Ciobanu, din Miercurea Sibiului nr. 28 (care nu a dorit să fie fotografiat, i-am respectat opţiunea), cititor al Tribunei încă de pe vremea când aceasta se numea „Flacăra Sibiului”. Câşti­gător la noi este, putem spune, în premieră. Preferă din ziarul nostru ştirile din orice domenii şi rubrica „Medicina naturistă”. Dacă va mai fi alături de noi, şansele câştigului vor creşte. To­tul e ca pasiunea pentru Tribuna să continue la fel ca până acum.
E bună o maşină de tocat la casa omului şi nu cred că e discriminare dacă este câştigată şi de femei, şi de bărbaţi. Ceea ce s-a şi întâmplat: Ilie Racotă, din Avrig, str. Gheorghe Lazăr nr. 58, a câştigat aşa ceva. Îl feli­cităm atât pentru câştig, cât şi pentru faptul că este abonat al nostru din 1970. Preferinţele lui sunt articolele „rurale” despre agricultură, pământ, zootehnie. La fel, Maria Ciolan, din Şura Mică nr. 312,  care este „a noas­tră” încă din anul 1968. A mai jucat la concursurile Tri­bunei, dar abia acum a câştigat. Nu e prea târziu şi ar fi, nu-i aşa, o motivaţie pentru a participa şi pe viitor. Preferinţele sale jurnalis­tice se orientează spre mediul cultural şi didactic, ceea ce este îmbucurător.
Un prăjitor de pâine a fost câştigat de Ioan Binder, din Me­tiş, nr. 133. Abonat proaspăt la Tribuna (doar de patru ani), este şi el câştigător „în premieră” la noi. Îl felicităm.
Câte un abonament pe un an la Tribuna au câştigat Cornel Băcilă, din Slimnic, str. Câm­pului nr. 18, Ilie Paştiu din Sibiu, Aleea Seviş nr. 4, abonat de 35 de ani, Susana Dancu din Sibiu, Calea Cisnădiei nr. 22, abonată din 1982 şi Victor Dicu din Sibiu, str. Al. Papiu-Ilarian, abonat şi el de 40 de ani la Tribuna. Îi felici­tăm şi pe ei şi îi îndemnăm să fie în continuare alături de noi. Şi nu uitaţi, mai sunt premii de luat!
ATENŢIE!
Câştigătorii vor putea ridica premiile zilnic, până vineri, 12 aprilie, între orele 11 şi 14, de la sediul redacţiei Tribuna din Sibiu, str. George Coşbuc nr. 38 (secretariatul). Documentele necesare ridicării premiilor sunt un act de identitate şi chitanţele sau adeverinţele de la oficiul poştal (original sau copie), pentru a confirma faptul că au fost abonaţi pe toată durata anului 2012 la ziar.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica