Tribuna
PNL
Primăria construieşte o creşă pe Arhivelor
Sorana MAIER
1561 vizualizari
Primăria construieşte o creşă pe Arhivelor
Aici vor fi amenajate 40 de locuri pentru copiii până la 3 ani.
Lucrările pentru amenaja­rea unei noi creşe pe strada Arhivelor, în clădirea în care a funcţionat o grădiniţă, vor începe la jumătatea lunii mai.
"Serviciul Public Creşe a semnat contractul pentru exe­­cuţia lucrărilor de re­amenajare a spaţiului de pe strada Arhivelor pentru a-l transforma ca utilitate într-o nouă creşă pentru copiii sibieni. Contractul a fost semnat cu firma SC Vas Constructor SRL, în ur­ma unei proceduri de achi­ziţie publică", se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
Spaţiul va fi recompar­timentat, va fi instalată o cen­trală termică, noi instalaţii electrice, de alimentare cu apă şi o nouă reţea de canali­zare, se fac reparaţii la aco­periş, înlocuirea tâmplăriei şi zugrăveli.
"Termenul de execuţie pen­­tru aceste lucrări este dou[ luni de la darea ordi­nu­lui de începere care va fi e­mis, cel mai probabil, la jumă­tatea lunii mai. Garanţia ofe­rită de constructor este de 3 ani. Valoarea acestor lucrări este de 216.223, 45 lei, fără TVA", se mai arată în comunicat.
Spaţiul reamenajat va oferi încă 40 de locuri pentru copii cu vârste între 0 şi 3 ani, denumirea dată printr-o hotărâre a Consiliului Local fiind Creşa nr. 3.
În Sibiu există şapte creşe care oferă spaţiu pentru aproximativ 450 de copii.




comentarii
2 comentarii

"pentru copii cu v
un matinal...care încă vă citeşte
24.04.2013 07:19
poate construiește primăria că-i nevoie și
IOAN
24.04.2013 13:08
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica