Tribuna
PNL
Octogenar, mort într–un accident pe DN 1
Laura BUCIU
2004 vizualizari
Octogenar, mort într–un accident pe DN 1

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un accident rutier, pe Drumul Naţional 1, la ieşriea din Veştem. Bărbatul era pe locul din dreapta - spate, când maşina în care se afla a fost izbită din plin de un Golf.
Din cercetările efectuate de poliţişti, se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului Chevrolet, în care se afla şi octogenarul. „Pe DN 1, în afara localităţii Veştem, un bărbat, în vârstă de 63 ani, domiciliat în oraşul Avrig, în timp ce conducea un autoturism pe tronsonul de drum DN1, din direcţia Vâlcea - Sibiu,  aflându-se pe banda de accelerare, la intersecţia cu drumul de acces în localitatea Veştem, a efectuat  manevra de întoarcere fără să se asigure, intrând în  coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers, pe banda a doua de rulare a sensului de mers, condus de către un tânăr, în vârstă de 28 ani”, a spus Anca Bloanca, purtător de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
În urma accidentului, pasagerul din Chevrolet a murit pe loc, iar conducătorul auto din acelaşi autoturism a fost transportat la spital, fiind rănit. Niciunul dintre şoferi nu se afla în   stare de ebrietate. Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Biroului  Drumuri Naţionale şi Europene Sibiu.                          




comentarii
4 comentarii

Octogenar, intr-o masina condusa de un sexagenar (sau sex-agenar ? ).
macapagal
27.04.2013 12:01
peisaju e frumos, se vad Muntii
Anonim
27.04.2013 15:11
A MURITT SE SAPAIMA, MASINILE ARATA OK,
DUMNEZEU SA-L IERTE
ANONIM
27.04.2013 15:14
Thank you for erasing my message-- I-mi pare rau dar tot incilcit e articolul -- dupa cite am inteles un autoturism circula dispre Talmaciu pe banda a doua -din spate circula in acelas sens alt auto probabil pe banda a-1-a-- primul fara sa semnalizeze a luat-o brusc la dreapta spre Vestem si a taiat calea celui ce venea din spate pe banda I-a
mike
27.04.2013 23:49
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica