Tribuna
PNL
Ne-am premiat cititorii şi ieri. Îi aşteptăm şi azi!
Dumitru CHISELIŢĂ
1522 vizualizari
Ne-am premiat cititorii şi ieri. Îi aşteptăm şi azi!
Dacă e săptămână de cadouri, atunci de cadouri să fie! ~i au fost, şi mai sunt. Ieri, între orele 11 şi 14, Tribuna a avut iar „program de dăruit” pentru cei care s-au dovedit a fi cei mai fideli cititori ai Tribunei, pe anul ce a trecut. Un program care a funcţionat cu motoarele în plin, multe televizoare, aparate electrocasnice sau abonamente pe un an la ziarul nostru, găsindu-şi, graţie sorţilor, stăpânii. Care s-au bucurat că au primit, la fel ca noi care am dat şi am stat, de data asta şi fizic, alături de cei care ne citesc. Ieri, adică ŞI ieri, ne-am premiat cititorii. Îi aşteptăm şi azi, mai ales că e ultima zi.
Un televizor a ajuns, ieri, la Vasile Fulea, din Orlat, str. Livezii nr. 236, premiu ridicat de fiul său, Gheorghe Fulea. Deşi nu la primul „joc”, acesta este primul câştig. Este abonat din 1998, iar Editorialul zilei este printre preferinţele câştigătorului. Îi mulţumim. Un alt televizor a ajuns la Ocna Sibiului, la Maria Albu, de pe str. Visei nr. 2. Abonată mai „tânără”, doar din 2005, a câştigat pentru prima oară cu noi. O felicităm. Ca preferinţe editoriale, este tot... editorialul, alături de informaţiile de ultimă oră. Seria televizoarelor continuă cu Ileana Bărbat, din Agnita, Aleea Teilor, nr. 10 (premiu ridicat de fiul său, Traian Bărbat), abonată a Tribunei de dinainte de 1989, Viorica Buduleţa din Sebeşu de Jos, nr. 32, alături de noi încă din anii '90 şi Mirela Elena Muşat din Porumbacu de Jos nr. 350, abonată a Tribunei din 1996-97.
Un fier de călcat a primit, ca recompensă pentru fidelitatea sa, Maria Pascu, din Caşolţ, nr. 98. Este abonată a Tribunei de peste 20 de ani, preferinţele sale jurnalistice înclinând spre materialele cu conţinut istoric. Un prăjitor de pâine a „rămas” la Sibiu, la Victoria Boariu, str. Gheorghe Şincai nr. 16. Abonată este de mai bine de 20 de ani, ne citeşte complet, din pagină în pagină.
Abonamente pe un an au câştigat Ioan Gergel din Roşia, nr. 267, abonat la noi de pe când ne numeam „Flacăra Sibiului”, Maria Zeicu din Ti­liş­ca, nr. 123, premiu ridicat de Aurica Domnaru, şi Ioan Repontean din Sibiu, str. Mirăslău nr. 6.
ATENŢIE!

Premiile se pot ridica inclusiv astăzi, 12 aprilie, între orele 11 şi 14, de la sediul redacţiei Tribuna din Sibiu, str. George Coşbuc nr. 38 (secretariatul). Documentele necesare ridicării premiilor sunt: actul de identitate şi chitanţele sau adeverinţele de la oficiul poştal (original sau copie), pentru a confirma faptul că au fost abonaţi pe toată durata anului 2012 la ziarul TRIBUNA.





comentarii
2 comentarii

pot sa vad voyo pe tv ?
ralu
12.04.2013 11:32
sunt innebunita dupa Pariu cu viata, si as vrea sa vad episoadele in avans, de asta va intreb daca pot sa vad voyo pe tv-ul de la tribuna ca sa stiu daca particip sau nu pe viitor la concurs.
ralu
12.04.2013 11:33
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica