Tribuna
PNL
Geamurile unui autobuz "săpate" de un tânăr beat
Vasile ANTIPA
1710 vizualizari
Geamurile unui autobuz

Mai mulţi copii din Ighişu Nou care trebuiau să plece cu un autobuz spre Mediaş au trecut prin momente de groază vineri după-amiaza. Înainte de plecarea autobuzului, un tânăr de aproximativ 20 de ani, serios băut şi pus pe scandal, a început să lovească cu sapa geamurile autobuzului. A reuşit să spargă un geam şi să-i îngrozească pe copii în acelaşi timp. "În autobuz erau mulţi copii care vroiau să meargă spre Mediaş. Băiatul a făcut scandal şi cum avea o sapă în mână, a spart unul dintre geamurile autobuzului. Nu s-a gândit că erau copii acolo şi era foarte posibil să-i lovească cu sapa", a spus unul dintre călători. În cele din urmă, tânărul turmentat a luat-o la fugă spre casă, copiii scapând teferi din atacul cu sapa.




comentarii
4 comentarii

profesor de la Ighisu Nou
29.04.2013 00:16
Domnule profesor, am rugamintea sa nu le mai spuneti tigani. Este un termen jignitor si degradant pentru aceasta natie de oameni sinceri, harnici si sarguinciosi. De asemenea, va rugam sa nu mai folositi termenul de ciori. Ciorile au si parti pozitive, iar CNCD-ul se opune termenilor de mai sus.
Nu pot fi apelati nici sub denumirea de ra..ati, deoarece aceasta este o specialitate dulce, orientala.
Concluzia, nu le putem spune nicicum. Unde esti tu, Tepes, Doamne ?...
29.04.2013 09:12
dak sunt tigani cum vreai k sa le zica romani le zice pe nume tigani pt k pe unde merg ne fac de ras din cauza lor suntem asa bine vazuti in toate tarile pt k numa fura se bat omoara etc altceva nu stiu astia ar trebui impuscati
xxxxx
29.04.2013 11:20
oare copii nu au exagerat putin mai mult , strigind ,facind gesturi , altele , la un barbat pitin suparat , nervos. Dar profesorul grupului nu ar trebui anchetat , neglijenta servici ? Sau rude de ale lui nu au fost luate .
cugetatorul
28.06.2013 18:53
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica