Tribuna
PNL
Forumul Constituţional vine la Sibiu
Sorana MAIER
1285 vizualizari
Forumul Constituţional organi­zează astăzi la Sibiu o dezbatere privind revizuirea Constituţiei.
Evenimentul are loc  la ora 14.30, în sala de şedinţe a Consiliului Ju­de­ţean, corpul nou, iar la întâlnire par­­ticipă primari, consilieri judeţeni şi par­lamentari, anunţă Consiliul Judeţean.
Forumul Constituţional reuneşte organizaţiile societăţii civile, ce­tăţeni, universităţi, comunităţi lo­cale, precum şi alte organizaţii interesate şi activează în colaborare cu Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României.
Forumul organizează dezbateri în marile oraşe ale ţării, iar la finalul dez­baterilor, va realiza un Raport de sinteză a dezbaterilor şi propu­ne­rilor înaintate în cadrul Forumului Con­stituţional, acesta urmând să stea la baza activităţii Comisiei pen­tru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei Româ­niei.
"Organizatorii Forumului Consti­tuţional îşi propun să analizeze rezultatele tuturor dezbaterilor pri­vind reforma Constituţională desfă­şurate în România şi nu numai cele organizate sub egida acestui fo­rum", se arată pe pagina de internet a organizaţiei.




comentarii
3 comentarii

multa gargara trebuie s-a creada fraieri care vau votat ca faceti activitate la legile perverse si discriminatori care leati plitocit si ma refer la legea pensilor vechime multa pensie mica spre deloc vechime mica pensie cit la o scara de bloc cu pensionari amarasteni cu pensii de 400 roni rusine prefacutilor nu voi vota cacialmaua pregatita de PSD
gargara
22.04.2013 07:21
o parte din poporul roman care a trait in saracie si traieste si acum cade prada usor politrucilor comunisti ,adica parlamentarii romani se plimba in toata ra si fac slujbe si rugaciuni sa ce ,sa modifice constitutia ,pentru ce? ,nesimtire ,minciuna ,tradare pe banii contribuabilului ,nu sunt in stare in capiatala milionarilor s de carton sa gaseasaca o solutie pentru a reduce numarul saracilor care traiesc din ajutoare sociale ,RUSINE RUMANOS ,AVETI MULTE DE INVATAT ,OM TRAI SI OM VEDEA.
hotu
22.04.2013 12:59
Eu sunt de acord cu revizuirea constitutiei.
sibian
22.04.2013 15:18
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica