Tribuna
PNL
"Cel mai fidel cititor al Tribunei"
Dana Janetta Dogaru se va relaxa în vară la Sunny Beach, în Bulgaria
Alexandra CHEŞCU
4136 vizualizari
Dana Janetta Dogaru se va relaxa în vară la Sunny Beach, în Bulgaria

Un hotel de patru stele, o plajă cu nisip fin, soarele şi marea, în trei cuvinte: va­canţa în Bulgaria o aşteaptă pe Dana Janetta Dogaru, marea câştigătoare a con­cur­sului "Cel mai fidel cititor al Tribunei" de anul acesta. Oferită de Agenţia de turism Air Tour Travel, vacanţa de vară din staţiunea bulgă­rească Sunny Beach este pentru două persoane şi cuprinde şapte nopţi de cazare, all inclusive, la un hotel de patru stele, transport cu autocarul dus-întors din Sibiu, multă relaxare şi pică numai bine pentru cititoarea noastră care ne mărturiseşte că de mult nu a mai fost ple­cată în concediu din pricina serviciului.
"Nu m-am aşteptat să câş­tig. Am câştigat o singură dată 25 de lei, la loz în plic, când aveam 10-14 ani" spu­ne Dana Janetta Dogaru, care a ales luna august pen­tru a pleca la Sunny Beach, împreună cu sora sa şi cu nepoţica ce va avea, în vară, trei ani şi jumătate. "Nu am mai fost în Bulgaria şi pot spune că un câştig este pur şi simplu o chestie care se întâmplă sau nu se întâmplă", mai spune câştigătoarea noas­tră, care nici nu-şi amin­teşte când s-a făcut, în familia ei, primul abonament la Tribuna, pen­tru că a crescut pur şi simplu cu ziarul nostru.
Perfectă pentru familii, deci şi pentru copii, staţiunea Sunny Beach este cea mai frumoasă din Bulgaria, ne-a destăinuit şi Flaviu Virca, ma­nagerul Agenţiei de Turism Air Tour Travel, subliniind că "pen­tru turiştii români se vinde de vreo trei ani foarte bine. Este cea mai mare staţiune de pe litoralul bulgăresc şi are 8 kilometri şi jumătate de plajă, foarte multe terase, iar hotelurile sunt de foarte bună calitate". 
Vacanţa la Sunny Beach pentru două persoane este marele premiu al concur­su­lui "Cel mai fidel cititor al Tri­bunei", o campanie pregă­tită de Tribuna pentru a-i răsplăti pe cititorii noştri fi­deli. În urma tragerii la sorţi, 41 de abonaţi ai ziarului de suflet al Sibiului au câştigat premii constând în: maşini de tocat carne; fiare de căl­cat; televizoare; cafetiere şi abonamente pe un an la Tribuna.




comentarii
1 comentarii

cei de la Turism Air Tour Travel sunt seriosi si ajungi in siguranta cu ei. am fost anul trecut cu ei - doar transportul - si m-am simtit in siguranta si confortabil.multumesc si felicitari
un sibian
19.04.2013 07:56
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica