Tribuna
PNL
"Clopul Turistului”- ediţia a IX-a, la Păltiniş
Dan FRÂNCU
1267 vizualizari

În perioada 31 ianuarie- 2 februa­rie, la Pătiniş se va desfăşura cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Omului de Munte „Clopul Turistului”. Manifes­tarea este organizată de Clubul de Tu­rism Montan “Amicii Munţilor”, cu spri­jinul Casei de Cultură a Sindica­telor Sibiu şi va fi g[zduită de Cabana Vila 1 din frumoasa staţiune sibiană.
“Clopul Turistului” se adresează iubitorilor munţilor din întreaga ţară şi se desfăşoară sub forma unui concurs între cluburile de turism mon­­tan. Cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare, vor fi organizate probe deja consacrate (fotografie montană, grafică, probă de prim ajutor, orientare sportivă pe trasee marcate din Munţii Cindrel), precum şi alte surprize, ce, cu siguranţă, vor face deliciul tuturor concurenţilor.  De asemenea, în cadrul probei cultu­rale, fiecare club este provocat să susţină (timp de 15 minute) un pro­gram artistic cu tematică montană, ce poate cuprinde momente de muzică, teatru, dans, poezie etc.
Doritorii sunt aşteptaţi la Păltiniş în cursul zilei de vineri (31 ianuarie). Şedinţa tehnică a organizatorilor şi concurenţilor este programată s]m­bătă, 1 februarie, începând cu ora 10,30, în aceeaşi zi, de la ora 11,30, urmând să se desfăşoare probele de concurs. Festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului se va desfăşura duminică, 2 februarie, de la ora 11.
Cei ce doresc relaţii suplimentare sau înscrieri, pot accesa www.amiciimuntilor.ro, sau pot telefona la numărul 0721803353- Marian Bâtcău.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica