Tribuna
PNL
Şantierele închid alte cinci străzi
Sorana MAIER
2812 vizualizari
Şantierele închid alte cinci străzi

Circulaţia maşinilor va fi oprită pe cinci străzi din oraş din cauza lucrărilor care se fac pentru mo­dernizare sau înlocuirea reţe­lelor.
Aleea Streiu se închide pentru reparaţii, iar lucrările vor începe din zona grădiniţei şi vor continua spre Calea Cisnădiei. Timp de o lună DPC va reface atât carosa­bilul cât şi trotuarele de pe aceas­tă stradă, anunţă Primăria Sibiu.
Strada Tipografilor se închide, pe tronsoane, pentru lucrări de reparaţii la pavaj. Prima porţiune care se închide este cea dintre Piaţa Schiller şi strada Papiu Ilarian.
Pentru a oferi şoferilor o rută oco­litoare, în timpul acestor lu­crări se va deschide strada Ce­tăţii, pe tronsonul care este pie­tonal, între strada Gheorghe Lazăr şi strada Papiu Ilarian. DPC va finaliza aceste lucrări în apro­ximativ o lună.
Încep lucrările şi pe ultimul tronson de pe Calea Cisnădiei. Circulaţia pe tronsonul situat între strada Gheorghe Dima şi ieşirea din oraş către Cisnădie va fi res­trânsă pe o bandă în perioada 1 -15 aprilie, timp în care se va lucra la reţelele de utilităţi. După data de 15 aprilie acest tronson se va închide complet pentru execu­tarea lucrărilor la drum.
Pe străzile Toamnei şi Corneliu Diaconovici se va lucra în urmă­toarea perioadă la reabilitarea reţelei de canalizare. Pe strada C. Diaconovici, tronsonul dintre strada Luceafărului şi strada Ecaterina Varga va fi închis trafi­cului de luni, 1 aprilie, timp de două săptămâni pentru execu­ta­rea lucrărilor prevăzute în con­trac­tul finanţat pe POS Mediu. De asemenea, strada Toamnei va fi închisă pentru modernizarea canalizării începând de luni, 1 aprilie, timp de trei săptămâni, se arată într-un comunicat al muni­cipalităţii.




comentarii
6 comentarii

Au inceput lucrarile la calea poplacii. FRUMOS SI BINE. Dar lucreaza putini oameni, se misca incet, isi cara unele bucati de tub cu mainile, sa nu mai porneasca masinile mari. Cred ca timpul de executie va trece de 2 ani (spre disconfortul nostru, al celor care locuim in zona). Mai puteau astepta cu inderea strazii si sa termine lucrarile incepute incepute, apoi sa se apuce de altele.
sibian
02.04.2013 08:17
Propun uramatorul concurs celor de la APA / GAZ / ENEL / PRIMARIE / DPC:
* Identificarea unei strazi din Sibiu recent asfaltata ce mai apoi NU a suferit incizie ca urmare a lucrarilor " profesioniste " a celor de la APA / GAZ / ENEL / DPC.
Participanti:
Locuitorii municipiului Sibiu posesori de autoturisme.
Premiul oferit de catre cei de la APA / GAZ /ENEL / DPC / PRIMARIE: Repararea GRATUITA a sistemului de suspensie / directie a autoturismului propriu.

Lasand gluma, este GROAZNIC ce se intampla in Sibiu in timp ce Fuhrer-ul cauta " MARIRE ".
Sofer
02.04.2013 08:48
Mai de te doare tare ascesiunea lui JOHANNIS in curind vei fi si mai ofticat cind va ajunge prim -ministru singura sansa s-a scapam de capitalisti de cumetrie bai de nu venea JOHANNIS primar in 2000 umblai prin glod daca esti sibian dar ced ca nu esti 90 la suta din strazi erau varza cred ca tu umbli prin pdure s-au pe dealuri intradevar pe acolo nu a ajuns cu asfaltarea dar rabdare in inca 4-5 mandate asfalteza si dealurile din imprejurimi
DDDDDDD AAAAAAAAA
02.04.2013 09:18
Astia de la Eon gaz sunt cei mai infectii oameni posibili ( vorbesc de cei ce iau decizii). Astia impreuna cu nenorocitul asta ce nu mai este primar de mult (o ia si asta pe urmele lu' Merkel)se joaca cu nervii nostrii, apucandu-se de sapat fiecare strada proaspat asfaltata. Parca o fac inadins...
Pai sa nu le rupi gatu atunci cand ai ocazia (la figurativ vorbind)?
bataie de joc
02.04.2013 09:18
IOAN
02.04.2013 09:28
@5.15.79.136 la cat te vad de "partizan", mai ca as pune ramasag ca prin ascensiunea lui o sa ai parte si tu sau taica-tau de o ascensiune. E destul de penibil tonul comentariului tau daca stam sa privim realitatea ultimilor ani. Sibiul a avut parte de multe aberatii recent si multi le suportam cu greu si am vrea sa le vedem puse la punct candva. Desigur ca ne deranjeaza cand vedem cum se lucreaza. Numai voi astia cu ochelari roz de cal puteti sa comentati asa...
m
02.04.2013 09:33
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica