Tribuna
PNL
"The Machine " Stanciu se pregăteşte pentru K-1 World GP 2013 Elimination Tournament
Ovidiu BOICA
2801 vizualizari
Sportivul de la Kudokai Atlassib va fi prezent, pe 27 aprilie, la Vilnius, în Lituania, pentru a-l înfrunta pe localnicul Tadas Jonkus. Stanciu este primul român care va lupta în K-1.
După cel mai rapid KO al galei Romanian Xtreme Fighting 05, ce a avut loc la Sibiu, în urmă cu 10 zile, în faţa unui sportiv mult mai experimentat în artele marţiale mixte (MMA), Denes Szocs, Bogdan "The Machine" Stanciu se antrenează intens pentru participarea în circuitul K-1. Stanciu, sportiv legitimat la Kudokai Atlassib, unde este pregătit de Adrian Mihai şi Mircea Căluţiu, este primul sportiv român care va reprezenta ţara noastră în K-1. Stanciu va lupta la categoria mijlocie cu localnicul Tadas Jonkus, un sportiv titrat, care are experienţă în MMA şi în boxul profesionist, multiplu campion al Lituaniei.
Faptul că Bogdan Stanciu este calificat să participe la acest turneu nu este întâmplător. Anul trecut, în luna mai, Bogdan Stanciu cucerea "argintul" la Campionatul European de K-1 al Federaţiei WAK-1F, după ce întâlnise în competiţie 3 lituanieni, pe care a reuşit să îi învingă fără probleme. "The Machine" Stanciu va continua, cu această ocazie, agenda evenimentelor la care Kudokai Atlassib a fost prezent, în ultimii ani, atât în ţară, cât şi peste hotare. Numai în 2013, sportivii clubului care îşi are "Cartierul general" la sala AtlassGym, din incinta Hotelului Ramada, au obţinut peste 20 de locuri pe podium în gale naţionale şi internaţionale. Kudokai Atlaasib se numără astfel printre cluburile cu cele mai multe participări în competiţii de arte marţiale de contact, kickboxing, thaiboxing şi MMA.
Revenind la gala de la Vilnius, de pe 27 aprilie, aceasta este unul dintre turneele eliminatorii din K-1 World Grand Prix 2013. Aceasta este unul dintre cele mai mari turnee de kickboxing din Europa, de K-1, la categoria mijlocie. Până atunci însă, Kudokai Atlassib va participa duminică, 7 aprilie, cu 4 sportivi la Cupa DHS, la Simeria.




comentarii
1 comentarii

Felicitari lui Bogdan si clubului Sibian!
De precizat totusi ca Bogdan este eventual ultimul sportiv roman prezent in K1 (promotia japoneza fiind pe cale de disparitie) dupa participarea unor nume precum: Daniel Ghita, Raul Catinas, Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu, Mihai Barbu, Andrei Buda, Andrei Stoica, etc chiar in turnee finale.
Consider ca cititorii Tribuna merita informati corect, nu doar in in stilul unei campanii de PR ieftine...
Alex Baciu
03.04.2013 20:24
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica