Tribuna
PNL
Stănilă, despre lucrările la arena din Șelimbăr: ”Sunt vești bune!” 300% mai multe locuri în tribună!!!
b.o.n.
8070 vizualizari
Stănilă, despre lucrările la arena din Șelimbăr: ”Sunt vești bune!” 300% mai multe locuri în tribună!!!
Oficialul ”călăreților roșii” susține că se lucrează intens la arena proprie și că aceasta va avea 1.600 de locuri, suficiente pentru a fi omologată pentru meciuri din eșalonul secund.

 

După promovarea în eșalonul secund, în vara anului 2021, echipa din Șelimbăr și-a disputat jocurile considerate pe teren propriu mai întâi la Avrig, apoi la Rm. Vâlcea, Mediaș și Sibiu. Propria arenă, construită din fondurile Companiei Naționale de Investiții (CNI), ar fi trebuit să fie gata de multă vreme, însă nici în momentul de față ea nu este utilizabilă. Este adevărat că, o bună bucată de vreme, lucărrile la aceasta au stagnat, dar acum directorul general al CSC Șelimbăr, Cornel Stănilă, spune că se lucrează asiduu. Cu toate acestea, oficialul ”călăreților roșii” ezităsă se pronunțe în privința inaugurărilor noii arene.

”Veștile bune sunt că, în momentul de față, se lucrează foarte bine la stadion, sunt vreo 10 utilaje, se lucrează foarte mult la stadion. A fost o stagnare, într-adevăr, de un an, un an și ceva. În momentul de față, chiar se lucrează foarte bine și sperăm, fără a mai da termene de livrare, de recepție, sperăm să se finalizeze cât mai curând”, a declarat Stănilă.

Stănilă dă asigurări că noul stadion va avea numărul de locuri necesar pentru omologare: ”Pe proiectul tip, arena ar fi trebuit să aibă 500 de locuri, dar primarul și cu consilierii locali, cu Consiliul Local Șelimbăr o să aducă noua arenă la condițiile de omologare, care vor fi, cel puțin la Liga 2, de 1.600 de locuri”.

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica