Tribuna
PNL
Stelea face legea la Voința! Victorii pe linie pentru echipele de pe podium, în prima etapă din returul eșalonului județean
Ovidiu BOICA
834 vizualizari
Stelea face legea la Voința! Victorii pe linie pentru echipele de pe podium, în prima etapă din returul eșalonului județean
© Facebook Voința Sibiu
Ocupanta locului secund înclasamentl Ligii a IV-a Sibiu a obținut cea mai clară victorie din prima etapă a returului, disputată weekendul trecut. LSS Voința s-a impus cu set la zero în fața ”leilor” din Șura Mică, jumătate din goluri fiind înscrise de Florin Stelea, jucătorul ajuns în iarnă sub comanda lui Cosmin Vâtcă, după ce, anul trecut, a disputat barajul pentru promovarea în Liga 2. Lider este, în continuare, Păltiniș Rășinari după victoria de la Bradu, iar ocupanta locului al treilea, FC Avrig, s-a impus cu același scor la Copșa Mică.

 

Aflat la primul meci oficial pentru noua sa echipă, după transferul din iarnă, de la CSM Deva, Florin Stelea a înscris trei goluri în victoria cu 6-0 a Voinței, pe teren propriu, cu Leii Șura Mică. Stelea s-ar fi putut lăuda cu un hat-trick curat dacă între al doilea și al treilea gol nu ar fi fost reușita tunisianului Rekik Ramzi. La reușita ocupantei locului secund a contribuit cu o ”dublă”, pe final, și Gheorghe Morariu.

Antrenorul Cosmin Vâtcă i-a folosit din primul minut pe portarul Alexandru Samoilă și jucătorii de câmp Bogdan Jica, Andrei Moldovan, Alexandru Giura, Paul Medeșan, Loren Niță, Rekik Ramzi, Florin Stelea, Adrian Șulea, Ioan Timiș și Adrian Cârstean. Au mai intrat Alexandru Badea, Adnrei Doda, Tudor Hupușiu, Rareș Iaru și Gheorghe Morariu.

Păltiniș Rășinari se menține pe primul loc grație victoriei de la Bradu cu 3-0. Echipa lui Dragoș Năstase a deschis scorul în debutul întâlnirii, prin Bogdan Frățilă, iar în partea a doua a maipunctat de două ori. Păltinișul are 38 de puncte, cu unul mai mult decât LSS Voința, și este una dintre echipele neînvinse în actualul sezon, situație în care se mai află Avrigul.

© Facebook Păltiniș Rășinari

Dragoș Năstase i-a folosit din primul minut, conform site-ului Asociației Județene de Fotbal, pe Alexandru Barbu, Bogdan Chirilă, Marius Cosovan, Adrian Cozma, Bogdan Frățilă, Ionuț Frățilă, Mircea Popa, Mircea Risti, Cristian Standima, Tudor Stoian și Adrian Vintilă. Pe parcurs au mai intrat Ionuț Bratima, Paul Dragomir, Claudiu Iliuț, Andrei Lascu și Nicolae Popa.

La Copșa Mică, după o primă repriză încheiată cu scor alb, ocupanta locului al treilea, FC Avrig, a punctat de două ori în primele zece minute de după pauză prin Rus și Ionuț Bărculeț, iar Ionuț Simion a stabilit rezultatul final. Antrenorul Gabriel Tănase a apelat la următorii jucători din primul minut: Raul Lucaveschi, Răzvan Anghel, Ionuț Bărculeț, Sergiu Bucur, Adrian Coman, Emanuel Hrițuleac, Ilie Prodea, Constantin Rus, Ionuț Simion, Valerian Șpan și Călin Trohin, ultimul sosit în iarnă după despărțirea de Păltiniș Rășinari. Au mai intrat Gabriel Băra, Sergiu Hrițuleac, Claudiu Stan și Paul Vlăsie.

Al treilea 0-3 din prima etapă a returului s-a înregistrat la Sibiu, unde Voința Dumbrăveni s-a imus pe terenul penultimei clasate, Alma, iar două meciuri s-au încheiat la ealitate, cele dintre echipele din Agnita și Inter Stars (2-2), respectiv Sparta Mediaș și Arsenal (1-1).

La Agnita, gazdele au condus cu 2-0, dar ”bleu-albaștrii” au obținut un punct grație golurilor marcate de Răcean și Haiser în a doua parte a reprizei secunde.

Din nefericire, ”uniriștii” din Miercurea Sibiului s-au văzut nevoiți să abandoneze lupta la mijlocul campionatului, echipa lui Nicolae Grădinar urmând să piardă meciurole din retur cu 3-0, la ”masa verde”.

 

LIGA A IV-A SIBIU, ETAPA A XIV-A

Sâmbătă, 9 martie

ALMA SIBIU - AFC VOINȚA DUMBRĂVENI 0-3 (0-1)

CS ORĂȘENESC COPȘA MICĂ - FC AVRIG 0-3 (0-0)

Au marcat: Constantin Rus '48, Ionuț Bărculeț '55, Ionuț Simion '69

ACS BRADU - PĂLTINIȘ RĂȘINARI 0-3 (0-1)

Au marcat: Bogdan Frățilă '4, Bogdan Chirilă '59, Marius Cosovan '82

* Gheorghe recu (ACS Bradu) a fost eliminat în minutul 84.

FC TĂLMACIU - UNIREA MIERCUREA SIBIULUI 3-0 *

SPARTA MEDIAȘ - QUANTUM/CUANTIC ARSENAL SIBIU 1-1 (1-0)

AFC AGNITA - FC INTER STARS SIBIU 2-2 (1-0)

Au marcat: Ionuț Polei '33, Răzvan Oană '49 / Roberto Răcean '67, Robert Haiser '74

* Sebastian Oltean (AFC Agnita) a fost eliminat în minutul 73.

LSS VOINȚA SIBIU - LEII ȘURA MICĂ 6-0 (3-0)

Au marcat: Florin Stelea '27, '42, '48, Rekik Ramzi '41, Gheorghe Morariu '72, '89

*la ”masa verde”.

** Unirea Miercurea Sibiului s-a retras din campionat la finalul turului și va pierde toate meciurile din retur cu 3-0 la ”masa verde”.

ETAPA A XV-A, SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE, ORA 11:00

AFC Agnita - LSS Voința Sibiu (în tur 0-4)

Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu - FC Tălmaciu (3-2)

Unirea Miercurea Sibiului - ACS Bradu (6-3)

Păltiniș Rășinari - CS Orășenesc Copșa Mică (5-0)

FC Avrig - Alma Sibiu (2-2)

Voința Dumbrăveni - Leii Șura Mică (7-1)

FC Inter Stars Sibiu - Sparta Mediaș *** (1-2)

** se dispută de la ora 14:00.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica