Tribuna
PNL
Romanian Xtreme Fighting (RXF 10)
"Spartanul" Bunea şi Bogdan Stanciu se răfuiesc în Cetatea Severinului
Sportivul de la Kudokai Atlassib va lupta, mâine seară, în "Polivalenta" din Drobeta Tr. Severin, unde îl va întâlni pe Ion Pascu. Tot în cadrul galei RXF 10 vor urca în ring şi alţi doi sportivi ai clubului sibian, Bogdan Stanciu şi Marius Munteanu, ultimul fiind proaspăt legitimat la Kudokai.
Izidor Bunea şi Bogdan Stanciu vor lupa, mâine seară, la Drobeta Tr. Severin, în cea de-a zecea gală a promoţiei de arte marţaile mixte (MMA), Romanian Xtreme Fighting. "Răfuială în Cetatea Severinului” va începe la ora 20:00, în Sala Polivalentă, şi va include 10 meciuri în "cuşcă", 4 dintre acestea urmând să se dispute în sistem piramidal, pentru un loc în marile finale ce vor desemna campionii absoluţi la categoriile de greutate - 95 kg şi -65 kg.
În cadrul RXF 10, "Spartanul" Bunea - considerat Bad Boy-ul MMA-ului românesc - îl va înfrunta pe Ion Pascu, de la Absoluto BJJ. Sportivul de la Kudokai Atlassib va avea un meci foarte greu, mai ales că Pascu a jurat că va face tot posibilul să-şi răzbune colegul de club, pe Constantin Iordan. La gala din luna decembrie a anului trecut, de la Bucureşti, Bunea, i-a aplicat "din fierbânţeală" o lovitură de picior lui Iordan după stopul arbitrului ce i-a atras descalificarea din circuit pentru RXF 09. Meciul dintre Bunea şi Pascu - disputat în limitele categoriei 85 kg - se anunţă unul dintre cele mai aşteptate de MMA din România, în 2014.
Bogdan Stanciu va lupta la categoria 75 kg împotriva gorjeanului Răzvan Radu.
În piramida de la 95 de kilograme va lupta şi Marius Munteanu, proaspăt legitimat la Kudokai Atlassib, care îl va întâlni pe Adrian Preda.
RXF 10 va fi transmisă în direct de sport.ro, voyo TV şi site-ul rxf.ro începând cu ora 21:00.


Doi sibieni la selecţia pentru Mondialele de MMA
Tot la Drobeta Tr. Severin şi tot mâine, începând cu ora 17:00, se vor desfăşura Campionatele Naţionale de arte marţiale mixte, care se constituie în acţiune de selecţie pentru alcătuirea lotului României ce va merge la Campionatele Mondiale de MMA de la Las Vegas, o competiţie dedicată tinerilor amatori. La aceste Campionate Naţionale vor participa şi doi sprotivi de la Kudokai Atlassib, Mircea Dumitrescu (18 ani), la categoria - 85 kg, şi Andrei Vasinca (23 ani), la 75 kg.

"Cupa Armura", la Tg. Mureş
Mâine şi duminică, la Tg. Mureş, va avea loc o competiţie dedicată juniorilor şi tinerilor care practică kickboxing-ul, "Cupa Armura". La această competiţie sunt înscrişi 180 de tineri din întreaga ţară, la peste 10 categorii de greutate. Sâmbătă sunt programate meciurile preliminare, iar o zi mai târziu vor avea loc cele 10 finale.
De la Kudokai Atlassib vor participa juniorii Radu Dănoiu (15 ani), la categoria 60 kg, şi Adrian Rusu (15 ani), la 85 kg, alături de colegii lor de la Ares Dojo Braşov, un club sportiv partener care luptă în echipă cu cei de la clubul sibian, sub titulatura Kudokai - Ares Dojo. De la Ares Dojo vor fi prezenţi Vlăduţ Gligoraş (14 ani, 52 kg, categoria -55 kg, un meci în palmares), Alin Micuţ (16 ani, 59 kg, categ. - 60 kg, un meci), Flavius Predoi (23 ani, 69 kg, categ. -70 kg, 12 meciuri în palmares) şi Rareş Creţu (21 ani, 74 kg, categ. -75 kg, un meci).




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica