Tribuna
PNL
Romanian Extreme Fighting 08
"Spartanul" Bunea, atac la Capitală
Ovidiu BOICA
1231 vizualizari
Sportivul de la Kudokai Atlassib luptă, sâmbătă seara, în Bucureşti, cu Iordan Constantin, de la clubul fiului actorului George Mihăiţă.
Izidor Bunea urcă din nou în ring sâmbătă seara, pentru un meci de arte marţiale mixte (MMA). Sportivul de la Kudokai Atlassib îl va întâlni pe Iordan Constantin, un luptător de la clubul de Jiu-Jitsu Brazilian (BJJ) Absoluto, condus de fiul acturului George Mihăiţă, Tudor. Confruntarea va avea loc în Centrul Cultural Neconvenţional "Turbohalle" din Bucureşti, în cadrul celei de-a opta gale a promoţiei de MMA Romanian Extreme Fighting (RXF).
"Izidor Bunea va lupta din nou într-un meci de nivel profesionist, care se va desfăşura pe durata a 3 reprize de câte 5 minute fiecare, cu câte o pauză de un minut între ele. El a intrat doar anul acesta în "cuşcă", luptând pentru prima dată în sistemul artelor marţiale mixte în luna aprilie. Sportivul nostru a crescut valoric de la meci la meci, este pe o pantă ascendentă, iar la ora actuală se clasează printre cei mai buni luptători de MMA de la categoria 85 kg, din România. La Bucureşti, "Spartanul" nostru va avea de înfruntat un adversar redutabil, cu experienţă în MMA, şi care are o tehnică de sol foarte bună. Izidor are însă acum experienţa de a duce cât mai mult meciul în picioare şi de a puncta decisiv", a declarat antrenorul sportivului de la Kudokai Atlassib, Adrian Mihai.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica