Tribuna
PNL
Sibienii sunt invitaţi să facă "Mişcare pentru sănătate"
Ovidiu BOICA
1124 vizualizari
Amatorii atletismului sunt invitaţi să ia startul alergării de 17 kilometri, pe şosea, pe traseul Sibiu - Răşinari - Poplaca - Sibiu. Evenimentul va avea loc pe 1 mai.
Sibienii, amatori sau componenţi ai cluburilor sportive de pe raza întregului judeţ, sunt invitaţi, pe 1 mai, la o alergare de 17 kilometri, pe şosea denumită generic "Mişcare pentru sănătate". Evenimentul, organizat de Clubul Sportiv Municipal Sibiu, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, prin Asociaţia Judeţeană de Atletism Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sibiu, Institutia Prefectului Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, se va desfăşura pe traseul Sibiu - Răşinari - Poplaca - Sibiu.
În cadrul acestei acţiuni se vor desfăşura probele de alergare pe şosea (17 km) şi de ştafetă (7 x 2500 metri).
Înscrierile pentru proba de ştafetă se vor face până marţi, 30 aprilie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu. La ştafeta de 7 x 2500m pot participa doar sportivii legitimaţi la cluburile sportive din judeţ, sportivi de categoriile Juniori I şi mai mari, se arată într-un comunicat de presă ar organizatorilor. Traseul va fi stabilit şi marcat de către organizatori, iar pe toată lungimea acestuia vor fi arbitri. Concurenţii înscrişi la proba de ştafetă vor forma echipe egale pentru toate cele 7 schimburi. Echipele vor fi stabilite de către organizatori.
Cei care se înscriu la ştafetă sunt obligaţi să prezinte, în mod obligatoriu, avizul medical la zi cu menţiunea "apt pentru efort".
Înscrierea pentru proba de alergare pe şosea se va face la start, în locul special amenajat de organizatori. Pentru participarea la acest concurs, sportivii trebuie să prezinte în mod obligatoriu viza medicală cu menţiunea "apt pentru participarea la proba de alergare pe şosea 17 km) şi vor completa o declaraţie pe propria răspundere, asumându-şi toate riscurile de a participa la această probă. Pe traseu vor exista 4 puncte de alimentare (udare) montate de către organizatori, unde concurenţii vor avea puse la dispoziţie apa plată, apa minerală şi fructe. Punctele de alimentare vor fi poziţionate din 5 în 5 kilometri şi la punctul de sosire, conform aceleiaşi surse.
Traseul va fi supravegheat de Poliţia Sibiu şi de Jandarmeria Sibiu. Pe toată durata acţiunii, pe traseu va fi asigurată asistenţa medicală de către ISU Sibiu, prin departamentul SMURD, constând în două ambulanţe dotate cu aparatură şi personal de specialitate.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica