Tribuna
PNL
"Provocarea tinerilor campioni", la Sibiu
Ovidiu BOICA
1317 vizualizari
Cea de-a cincea ediţie a promoţiei va avea loc duminică, 8 decembrie, în Palatul Sporturilor "Transilvania", începând cu ora 12:00.
Peste 50 de sportivi de la cluburi de pe întreg cuprinsul României şi-au anunţat participarea la ediţia cu numărul 5 a promoţiei "Provocarea tinerilor campioni", ce va avea loc duminică, 8 decembrie, începând cu ora 12:00, în Palatul Sporturilor "Transilvania" din Sibiu. Competiţia, una organizată de Kudokai Atlassib, este destinată tuturor categoriilor de vârstă, de la copii şi până la seniori, practicanţi amatori ai sportului de contact, fie el box, karate, kickboxing sau thaiboxing. Participanţii vor lupta pe regulament de K-1.
"Am ajuns deja la cea de-a cincea ediţie a "Provocării tinerilor campioni", o gală care este în creştere de la an la an. Vă aşteptăm în tribunele sălii "Transilvania" duminică, 8 decembrie, pentru a vedea meciuri interesante între sportivi care, deşi sunt amatori, vă vor încânta prin evoluţiile lor. Intrarea în sală este gratuită", a declarat Adrian Mihai, organizatorul aceste promoţii.
 




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica