Tribuna
PNL
Pîrvulescu: "Nu l-am furat pe Pustai de la Mediaş"
Cosmin PRIŞCĂ
2176 vizualizari
Pîrvulescu:
Omul care l-a convins pe Cristi Pustai să părăsească echipa Gaz Metan, după o colaborare de aproape 6 ani, Eugen Pîrvulescu, îşi doreşte ca suporterii medieşeni să nu considere că el l-a "furat" pe tehnician. Originar din Mediaş, Pîrvulescu susţine că Pustai avea nevoie de o schimbare. Oficialul gorjenilor e de părere că Pustai ar putea contribui la îndeplinirea obiectivelor, clasare pe unul din locurile 2-4, ceea ce i-ar trimite pe "panduri" într-o competiţie continentală.
- Domnule Pîrvulescu, cât de greu v-a fost să-l convingenţi pe Cristi Pustai să lase Mediaşul pe Pandurii?
- Sincer, nu credeam că o să-mi fie atât de greu să îl conving pe Cristi să plece de la Gaz Metan, pentru că este foarte ataşat de oraş şi de jucători, dar şi de oamenii care l-au ajutat să facă performanţă la Mediaş. Însă, după 6 ani este benefică o schimbare. Pentru el, este o nouă provocare. Cu proiectul nostru ambiţios l-am sensibilizat cel mai mult. Am avut discuţii mari până când am primit răspunsul lui. Practic, am aşteptat din oră în oră un apel telefonic de la el. Mă bucur că, în cele din urmă, a acceptat oferta noastră.
- Consideraţi că este cea mai bună alegere bună pentru Pandurii?
- Cred foarte mult că a fost o decizie înţeleaptă. Ştiam de mai mult timp că Pustai are o clauză în contract prin care putea să plece oricând, în cazul în care şi-ar fi găsit vreun alt angajament, superior celui avut cu Gaz Metan. După plecarea lui Grigoraş, noi, cel din conducerea clubului din Tg. Jiu, am întocmit o listă cu cine ar putea prelua conducerea tehnică a echipei. În momentul în care am înaintat varianta Cristi Pustai, am fost desemnat să încep negocierile, avându-se în vedere că sunt prieten cu antrenorul şi că sunt originar din Mediaş.
- Credeţi că se va adapta la Tg. Jiu?
- Sunt convins că nici lui Cristi nu o să-i fie uşor să lase în urmă o muncă de aproape 6 ani, la Gaz Metan. A scris o filă de istorie fotbalistică la Mediaş, a avut rezultate frumoase în Liga I şi Europa League, dar a venit momentul să facă o schimbare. Eu ştiu totul despre Pustai, ne leagă o relaţie de prietenie veche. Sunt convins că atât jucătorii, cît şi suporterii o să-l primească foarte bine. Am considerat că, în grupul nostru, este nevoie să aducem un tehnician care poate duce mai departe ce a făcut Grigoraş, mai mult, chiar să vină cu ceva în plus. Sunt convins că va fi o colaborare foarte bună între noi, pentru că am lucrat împreună şi la Mediaş şi ştiu cum stau lucrurile. Ne înţelegem perfect, avem o relaţie bună de prietenie, la fel cum am avut şi cu "Grig" (n.a. Petre Grigoraş). Sper să fim cuplul care să facă performanţă la Pandurii.
- Cum credeţi că o să fiţi privit de către suporterii medieşeni după ce la-ţi convins pe Pustai să meargă la Tg. Jiu?
- Îmi doresc ca lumea să nu spună că Pîrvulescu l-a furat pe Pustai de la Mediaş. Avea şi el nevoie de o schimbare, iar acum s-a ivit momentul.
- Ce obiectiv are fixat Cristi Pustai, pentru acest sezon?        
- Ne-am propus un obiectiv îndrăneţ, anume o calificare în cupele europene şi o clasare pe unul din locurile 2-4. Sper să şi reuşim să atingem aceste ţinte. Avem, la Tg. Jiu, condiţii foarte bune, din toate punctele de vedere, precum şi o medie de 6.000 de spectatori. Va fi greu, pentru că ne vom bate cu Vasluiul, cu CFR Cluj, Astra, Petrolul şi - poate - Dinamo pentru îndeplinirea obiectivului.




comentarii
3 comentarii

lasa vrajeala ba se vede pe fata prietenia voastra .....dar....spune adevarul sau gatat bani la MEDIAS si tipic romanesc ma doare-n cot de voi....sincer iti spun lumea se bucura ca pleaca deci iti multumim pt. ca pleaca oricum intr-o zi se intoarce cu capul plecat si se roaga de medieseni sa-l ierte BANI IO LUAT MINTIILE
PS.pustai nu are valoarea lui GRIGORAS deci nu poate aduce ceva in plus....pustai se apara deci cu stategia PAS IN SPATE ..PAS IN LATERAL cu cel mult un gol la 2 meciuri voi PANDURI terminati pe 14 nu pe 4.D-NULE PARVULESCU NOI SUPORTERI ECHIPEI VA RUGAM DACA IUBITI MEDIASU CA D-NUL GRIGORAS SA VINA LA MEDIAS ASA TERMINAM NOI PE 4 SI VOI PE 14
BINE CA PLECI- CU TINE AM MAI CAZUT O DATA-N " B"
22.01.2013 11:38
BINE AI VENIT D-NULE MULTESCU.......
FB
22.01.2013 21:06
mafta la "biletelele" caselor de pariuri !!!!!
las' ca vine tzeparu' de multescu :)))))
22.01.2013 22:43
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica