Tribuna
PNL
Reacţii după Pandurii - Gaz Metan 1-2
Petre: "Ne-am atins scorul"
Cosmin PRIŞCĂ
1168 vizualizari

Mijlocaşul Ciprian Petre, a declarat, la o zi după ce medieşeni iau câştigat la Pandurii, scor 2-1, că Gaz Metan şi-a atins scoăul, chiar dacă nu a făcut un meci spectaculos. Petre a mai afirmat că speră ca "lupii negri" să aibă parte de o altă serie de 3 meciuri fără înfrângere, la fel cum s-a întâmplat de 3 etape încoace.
"A fost un meci poate nu prea plăcut ochiului, dar la final ne-am atins scopul. Am jucat de la egal la egal cu o echipă din Liga Europa până prin minutul 75, după care am cedat uşor. Era normal ca "pandurii" să pună presiune, pentru că jucau acasă. Sincer, nu ne aşteptam să câştigăm la Tg. Jiu. Sper să urmeze o altă serie de 3 victorii", a declarat Ciprian Petre.
"Am prins o serie de 6 meciuri în care nu am pierdut şi la care, sincer să fim, ne aşteptam mai puţin, având în vedere valoarea adversarilor. Venirile lui Robertson şi Bud au adus un plus în ofensivă, dar încă mai păcătuim în defensivă. Sperăm să rezolvăm şi problema asta. Nouă ne plac echipele care nu refuză jocul, aşa cum este şi următorul adversar, Petrolul. Sperăm să câştigăm duminică şi să readucem publicul la stadion prin evoluţiile noastre", a afirmat, la rândul său, Cristi Todea.
 




comentarii
1 comentarii

Felicitari! Tot inainte.Din victorie in victorie....
mediensis
01.10.2013 09:43
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica