Tribuna
PNL
Organizatorii Raliului Sibiului, premiaţi la Paris
Ovidiu BOICA
1190 vizualizari
Organizatorii Raliului Sibiului, premiaţi la Paris
Sorin Itu şi Berti Panaiot s-au numărat printre cei pe care au urcat pe scenă la Automobil Clubul Francez.
Organizatorii Raliului Sibiului, Sorin itu şi Berti Panaiot, au fost premiaţi, marţi seara, în cadrul galei European Rally Championship (ERC) ce a avut loc la Paris, la Automobil Clubul Francez. Eurosport Events, promotorul Campionatului European de Raliuri FIA, i-a recompensat cu această ocazie pe toţi cei 12 organizatori ai etapelor din sezonul recent încheiat cu câte un premiu special. Toto cu această ocazie, Eurosport Events a făcut cunoscut faptul că,de anul viitor, va fi acordat "Premiul pentru cea mai buna etapa" din campionat.
"A fost o onoare pentru noi să fim alături de ceilalţi 11 organizatori, la Paris, pentru a primi acest premiu. În 2014, Raliul Sibiului se află în faţa celei mai mari provocări din istorie şi vom face tot posibilul ca etapa de anul viitor să candideze la premiul pentru cel mai bine organizat raliu", a declarat Sorin Itu.
La festivitatea de la Automobil Clubul Francez au fost prezenţi circa 250 de invitaţi, printre care s-a numărat şi Jean Todt, preşedintele FIA.
Una din noutăţile anunţate cu ocazia galei de la Paris de către cei de la Eurosport Events a fost şi faptul că, începând cu anul viitor,  se vor acorda şi 3 titluri speciale pentru cei mai buni piloţi pe zăpadă, asfalt şi macadam. Raliul Sibiului ar putea fi cel care va decide titlul de campion pe zăpadă şi gheaţă. "Este o idee nouă, care îi va ambiţiona şi mai mult pe piloţi, mai ales că participanţii vor beneficia de o mediatizare şi mai mare pe platforma Eurosport la nivel pan european, iar acest lucru înseamnă o prezenţă mai mare de echipaje pe lista de start a fiecarei etape", a mai adăugat Sorin Itu.
Titlul de campion pe zăpadă şi gheaţă se va acorda după primele 3 etape ale sezonului, Jaennerallye Austria, Rally Liepaja Letonia şi Sibiu Rally România.   
Raliul Sibiului a fost inclus pentru a doua oară consecutiv în Campionatul European de Raliuri FIA şi se va desfăşura în perioada 27 februarie - 1 martie 2014.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica