Tribuna
PNL
Gaz Metan în Antalya
Mulţescu, mai mulţumit la eşec decât la victorii!
Cosmin PRIŞCĂ
1178 vizualizari
Mulţescu, mai mulţumit la eşec decât la victorii!
Tehnicianul Gazului Metan a declarat că nu este supărat pentru eşecul de duminică, 3-0 cu Pohang Steelers, dimpotrivă. Mulţescu senior a apreciat jocul elevilor săi mai mult decât meciurile în care s-au impus, în Antalya.
Gaziştii au trecut cu bine peste prima săptămână din stagiul de pregătire din Antalya. Jucătorii medieşeni au avut programate 4 meciuri de verificare, reuşind să le câştige pe primele 3. Singurul eşec le-a fost administrat de sud-coreenii de la Pohang Steelers (3-0).
În ciuda înfrângerii la scor de forfait în meciul de duminică, tehnicianul Gheorghe Mulţescu s-a declarat în mare parte mulţumit de modul în care s-au comportat jucătorii săi. “Snt câteva circumstanţe atenuante pentru acest ultim rezultat. Am aflat că vom pierde o săptămână din perioada de pregătire, astfel că trebuia ridicată intensitatea antrenamentelor. Am întâlnit un adversar foarte bun, dinamic, iute, aşa încât pot să spun că a fost cel mai bun examen al nostru de până acum. Am şi suferit, pe fondul oboselii. Coreenii au avut şi noroc, având în vedere că au marcat un gol chiar de pe linia de la colţul terenului. Noi am atacat, ne-am creat ocazii, însă la o bâlbâială în careu adversarul a mai marcat o dată. Nu este un capăt de ţară această înfrângere. Pentru etapa de pregătire în care ne aflăm acum, a fost un joc foarte bun, care a scos în evidenţă unele probleme care trebuie rezolvate. Eu unul sunt mai mulţumit de acest meci decât cele pe care le-am câştigat, pentru că ne-am măsurat forţele cu un adversar puternic”, a afirmat Mulţescu.
Medieşenii vor susţine astăzi un nou amical, în compania echipei FC Slovacko din Cehia.




comentarii
1 comentarii

nui rau, stam bine la ce jucatori am adus, ieftini si liberi de contract
vaslie medias
12.02.2013 13:23
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica