Tribuna
PNL
Medieşenii depun memorii pentru recuperarea banilor!
Cosmin PRIŞCĂ
1404 vizualizari
Mai mulţi jucători ai Gazului Metan încearcă să-şi recupereze drepturile salariale la Comisia pentru soluţionarea litigiilor.
Neplătiţi de mai bine de 3 luni, jucătorii grupării medieşene au ajuns la capătul răbdării. Mai mulţi fotbalişti şi-au depus deja memorii la Comisia pentru soluţionarea litigiilor, în speranţa recuperării restanţelor financiare.
Tehnicianul medieşenilor, Gheorghe Mulţescu, susţine că a primit asigurări din partea conducerii că jucătorii îşi vor primi o parte din bani în câteva zile. "Am înţeles că este vorba de buget, până se împarte pe ministere şi apoi pe societăţi. Ni s-a spus de o lună şi jumătate că se rezolvă cu banii. Acum, sunt promisiuni că se va rezolva ceva, măcar un salariu să li se dea jucătorilor, în cursul săptămânii viitoare", a afirmat tehnicianul Gheorghe Mulţescu.
Pe de altă parte, oficialii Gazului Metan fac eforturi pentru a achita o parte din datoria către fotbalişti, fiind presaţi de termenul limită pentru depunerea dosarului de licenţiere, în care trebuie să facă dovada că nu au datorii pe anul 2012.




comentarii
2 comentarii

Sa vina Nicolaescu la frf ca poate o desfinteaza si pe asta , sau chiar in locul lui Mitica
goguta
13.03.2013 09:40
Credeti ca ar fi rau sa treaca si acest club la privat?
De ce o parte din factura de gaz sa se duca la fotbal?
Sa se autofinanteze din incasari si alte activitati specifice dar nu o asigurare lunara cu salarii si prime foarte mari fata de un salar mediu.
fotbalist
13.03.2013 13:52
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica