Tribuna
PNL
Campionatul Naţional masculin de baschet
Medieşenii, cu SCM "U" Craiova în play-off
Ovidiu BOICA
1605 vizualizari
Medieşenii, cu SCM
Gazul Metan va întâlni echipa din Bănie în sferturile de finală. Dacă trec de universitarii craioveni, jucătorii lui Marcel Ţenter vor întâlni câştigătoarea dintre BC Mureş şi CSM Bucureşti.
Gazul Metan a avut noroc în ultima etapă a sezonului regulat, evitând întâlnirea cu campioana CSU Ploieşti, în sferturile de finală ale Campionatului Naţional. În urma victoriei de la Timişoara, scor 96-75 cu nou-promovata BC Timba, medieşenii s-au clasat pe locul 5, astfel că, în prima fază a play-off-ului, vor întâlni pe SCM "U" Craiova. Confruntarea se va disputa după sistemul "cel mai bun din 5 meciuri".
În cazul în care va trece de SCM "U" Craiova, echipa din Mediaş ar urma să întâlnească, în semifinale, câştigătoarea întâlnirii dintre liderul clasamentului după 30 de etape, BC Mureş Tg. Mureş, şi Municipal Bucureşti.
Cealaltă formaţie din judeţ, CSU Atlassib, a terminat sezonul regulat abia pe locul 10, astfel că va juca în play-out. Adversara ”studenţilor” va fi penultima clasată, BC Miercurea Ciuc.

Play-off
SFERTURI DE FINALĂ
1. BC Mureş Tg. Mureş - Municipal Bucureşti
2. Municipal Oradea - "U" Mobitelco Cluj-Napoca
3. CSU Ploieşti - BC Timişoara
4. SCM Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş
SEMIFINALE
1. Câştigătoare 1 - Câştigătoare 4
2. Câştigătoare 2 - Câştigătoare 3
FINALA
Câştigătoare 1 - Câştigătoare 2




comentarii
1 comentarii

Oradea e deja campioana ! Bre ... Vulcule daca aia de la Digi au ajuns la concluzia ca CSU Sibiu nu e "rentabila" nici pe "sticla" e grav ! Dupa Dinamo si Farul , CSU va incasa cele mai mici drepturi TV din Liga ! RUSINE SLABILOR !!!
:)))))
04.04.2013 21:59
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica