Tribuna
PNL
Medieşeanul Darius Olaru, convocat la naţionala U18
Ovidiu BOICA
2537 vizualizari
Medieşeanul Darius Olaru, convocat la naţionala U18
Juniorul echipei din Mediaş face parte din lotul pentru "dubla" cu Republica Moldova.

Mijlocaşul medieşean Darius Olaru a fost convocat de selecţionerul naţionalei under-18 a României, Costel Enache, pentru cele două meciuri amicale cu reprezentativa under-19 a Moldovei. Cele două echipe se vor întâlni joi, de la ora 15:00, la Orhei, şi sâmbătă, de la ora 11:00, la Chişinău.
Darius Olaru a fost folosit în 6 meciuri de către antrenorul Ion Balaur şi interimarul Flavius Şomfălean, în acest sezon. Mijlocaşul a jucat 80 de minute în prima etapă, la Arad, cu UTA Bătrâna Doamnă, 85 de minute acasă, cu Unirea Tărlungeni, a fost integralist în egalul de la Mediaş, cu Şoimii Pîncota. Tot într-un meci de pe teren propriu a intrat în repriza secundă, cu CS Mioveni. În următoarea rundă, a jucat toate cele 90 de minute cu Olimpia Satu Mare, în deplasare, iar sâmbăta trecută a jucat până în minutul 66 la Braşov, în partida pierdută cu 2-0.
Lotul României este alcătuit din următorii jucători: Ionuţ Poiană (Steaua Bucureşti), Bogdan Hodoroabă (LPS Bihorul) - portari; Andrei Vlădescu (SCM Piteşti), Andrei Rusu (Academia Gheorghe Hagi), Csik Norbert (CFR Cluj), Paul Copaci (UTA Bătrâna Doamnă) - fundaşi; Marian Jecu (Delta Tulcea), Doru Dumitrescu, Andreas Iani (ambii Academia Gheorghe Hagi), Sergiu Jurj (CS Universitatea Craiova), Lucian Oprea, Eduard Codrean (ambii ACS Poli Timişoara), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Copot Barb (Ceahlăul Piatra Neamţ) - mijlocaşi; Sebastian Velcotă (CSM Lugoj), Mircea Manole (Academia Gheorghe Hagi), Bogdan Szijj (CSM Şcolar Reşiţa), Denis Man (UTA Bătrâna Doamnă), Alexandru Istrate (Oţelul Galaţi) - atacanţi.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica