Tribuna
PNL
"Provocarea tinerilor campioni" 5
Kudokai Atlassib: Generaţia nouă vine (puternic) din urmă!
Ovidiu BOICA
2122 vizualizari
Kudokai Atlassib: Generaţia nouă vine (puternic) din urmă!
Din cei 10 sportivi aruncaţi în luptă de clubul sibian cu ocazia evenimentului de duminică, din Palatul Sporturilor "Transilvania", 6 au reuşit să se impună la diverse categorii.
"Provocarea tinerilor campioni" s-a încheiat cu succes pentru 6 din cei 10 sportivi de la Kudokai Atlassib care au urcat duminică în ringul instalat în "Transilvania".
Adrian Rusu l-a învins la puncte pe Teodor Prica (Power Gym Craiova) în finala categoriei -80 kg rezervată sportivilor născuţi în '99. Tot la puncte a câştigat şi Mircea Dumitrescu, în faţa craioveanului Bogdan Băluţă, la -80 kg, sportivi sub 16 ani. La seniori (+18 ani), Andrei Vasinca a câştigat, prin decizie, lupta cu Tiberiu Stângaciu (Pretorienii Iaşi), dusă în limitele categoriei -72,5 kg. Un alt senior de la Kudokai Atlassib, Marin Sapaniuc, l-a învins la puncte pe colegul său, Ionuţ Onofrei, la -70 kg, iar juniorul Radu Dănoiu (14 ani) s-a descurcat de minune cu Alexandru Gruia (Power Gim Craiova), pe care l-a învins după 3 runde, la -60 kg.
Poate cel mai aşteptat meci a fost cel dintre noua achiziţie a clubului sibian, moldoveanul Efim Graur, şi Vasile Batincu (Scorpions Hârlău), medaliatul cu bronz la Cupa Mondială de WAK-1 de la Riga, Letonia, de anul acesta. După 3 runde, Graur - campionul de sambo al Republicii Moldova - s-a impus la puncte, într-un meci disputat la seniori, în limitele categoriei -100 kg.
"Provocarea tinerilor campioni" este o promoţie aparţinând clubului sibian Kudokai Atlassib. La cea de-a cincea gală, cea de duminică, din Palatul Sporturilor "Transilvania", au participat 48 de sportivi, de cluburi de profil din Craiova, Rm. Vîlcea, Sibiu,Brasov, Deva, Iaşi, Hârlău, Ploieşti şi Găeşti. "Provocarea tinerilor campioni" este o competiţie sportivă de kickboxing pe regulamet K-1 destinată tinerilor practicanţi, la nivelul amatorilor.
"Constatăm că numărul tinerilor care participă la evenimente sportive de amatori este în continuă creştere. Vremea nefavorabilă a determinat câteva echipe să renunţe să participe la "Provocarea tinerilor campioni" pe ultima sută de metri. Din punctul nostru de vedere, al celor de la Kudokai Atlassib, ediţia a V-a a fost o reuşită, demonstrând superioritatea tehnică şi fizică a sportivior antrenaţi la clubul sibian, dar şi performanţa celorlalte echipe, care de la an la an devin tot mai valoroase. Mulţumim Primăriei Municipiului Sibiu, care ne-a susţinut şi de data aceasta, prin Casa de Cultură a Municipiului, precum şi firmelor Meridiana Transfer de Bani, Poşta Atlassib şi Holdingului Atlassib pentru directa implicare şi sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment sportiv", a declarat Adrian Mihai.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica